Z Zioles Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #1 Roblox'a girmeye çalıştığımda bu sorunu veriyor Discord'a sorunsuzca giriş yapabiliyorum ancak Roblox'da bu sorun var ne yapmam gerek? Dosya Ekleri Screenshot_4.png 4,1 KB · Görüntüleme: 21
Roblox'a girmeye çalıştığımda bu sorunu veriyor Discord'a sorunsuzca giriş yapabiliyorum ancak Roblox'da bu sorun var ne yapmam gerek?
Kas Adam_321 Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 224 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7600X, RX 7900 XT, 32 GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Annem şakaları yapıcı 24 Ocak 2025 #2 Zioles dedi: Roblox'a girmeye çalıştığımda bu sorunu veriyor Discord'a sorunsuzca giriş yapabiliyorum ancak Roblox'da bu sorun var ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 2406144 Genişletmek için tıkla... VPN, DNS veya GoodbyeDPI denediniz mi? Artı 0 Eksi
Zioles dedi: Roblox'a girmeye çalıştığımda bu sorunu veriyor Discord'a sorunsuzca giriş yapabiliyorum ancak Roblox'da bu sorun var ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 2406144 Genişletmek için tıkla... VPN, DNS veya GoodbyeDPI denediniz mi?
guranc Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 130 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri 1050ti, amd ryzen 5 3600, 16gb ram, benq zowie 144hz, logitech superlight mouse, hyperx cloud II kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılımcılığı 24 Ocak 2025 #3 Zioles dedi: Roblox'a girmeye çalıştığımda bu sorunu veriyor Discord'a sorunsuzca giriş yapabiliyorum ancak Roblox'da bu sorun var ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 2406144 Genişletmek için tıkla... VPN Konumunu değiştirin. Artı 0 Eksi
Zioles dedi: Roblox'a girmeye çalıştığımda bu sorunu veriyor Discord'a sorunsuzca giriş yapabiliyorum ancak Roblox'da bu sorun var ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 2406144 Genişletmek için tıkla... VPN Konumunu değiştirin.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #4 Vpn açın, açıksa konumu değiştirin. Artı 0 Eksi
BayLexon Picopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 78 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #5 Ben vpn kurup Android emulatordan girmistim. PC den bir çok VPN denedim girmedi sende Emulatour dan girebilirsin Artı 0 Eksi
Ben vpn kurup Android emulatordan girmistim. PC den bir çok VPN denedim girmedi sende Emulatour dan girebilirsin
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 24 Ocak 2025 #6 Zioles dedi: Roblox'a girmeye çalıştığımda bu sorunu veriyor Discord'a sorunsuzca giriş yapabiliyorum ancak Roblox'da bu sorun var ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 2406144 Genişletmek için tıkla... Proton VPN kullan. Artı 0 Eksi
Zioles dedi: Roblox'a girmeye çalıştığımda bu sorunu veriyor Discord'a sorunsuzca giriş yapabiliyorum ancak Roblox'da bu sorun var ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 2406144 Genişletmek için tıkla... Proton VPN kullan.
KS KS Z Zioles Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #7 ben dns veya vpn kullanmıyorum internetin özel dnssi var galiba tam bilmiyorum o yüzden giriş yapabiliyorum Artı 0 Eksi
ben dns veya vpn kullanmıyorum internetin özel dnssi var galiba tam bilmiyorum o yüzden giriş yapabiliyorum
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #8 Tarayıcı VPN'si mi kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS Z Zioles Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #9 Sythexz dedi: Tarayıcı VPN'si mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... hayır baya bildiğin evin internetinden giriş yapabiliyorum tüm sitelee türkiyede yasak olsa bile Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Tarayıcı VPN'si mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... hayır baya bildiğin evin internetinden giriş yapabiliyorum tüm sitelee türkiyede yasak olsa bile
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #10 Zioles dedi: hayır baya bildiğin evin internetinden giriş yapabiliyorum tüm sitelee türkiyede yasak olsa bile Genişletmek için tıkla... Demek istediğim kullandığın VPN bir uygulama mı yoksa tarayıcı eklentisi mi? Artı 0 Eksi
Zioles dedi: hayır baya bildiğin evin internetinden giriş yapabiliyorum tüm sitelee türkiyede yasak olsa bile Genişletmek için tıkla... Demek istediğim kullandığın VPN bir uygulama mı yoksa tarayıcı eklentisi mi?