Z Zioles Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #1 Roblox'a girmeye çalıştığımda bu sorunu veriyor Discord'a sorunsuzca giriş yapabiliyorum ancak Roblox'da bu sorun var ne yapmam gerek? Dosya Ekleri Screenshot_4.png 4,1 KB · Görüntüleme: 21
Roblox'a girmeye çalıştığımda bu sorunu veriyor Discord'a sorunsuzca giriş yapabiliyorum ancak Roblox'da bu sorun var ne yapmam gerek?
KS KS Z Zioles Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #11 Sythexz dedi: Demek istediğim kullandığın VPN bir uygulama mı yoksa tarayıcı eklentisi mi? Genişletmek için tıkla... herhan gibi bir vpn kullanmıyorum uygulama eklentisi yada tarayıcı eklentisi değil dediğim gibi wifimizin özelligi Sythexz dedi: Demek istediğim kullandığın VPN bir uygulama mı yoksa tarayıcı eklentisi mi? Genişletmek için tıkla... vpn kullanmıyorum ne tarayıcıda ne uygulama olarak dedigim gibi wifi özeligi Son düzenleme: 28 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Demek istediğim kullandığın VPN bir uygulama mı yoksa tarayıcı eklentisi mi? Genişletmek için tıkla... herhan gibi bir vpn kullanmıyorum uygulama eklentisi yada tarayıcı eklentisi değil dediğim gibi wifimizin özelligi Sythexz dedi: Demek istediğim kullandığın VPN bir uygulama mı yoksa tarayıcı eklentisi mi? Genişletmek için tıkla... vpn kullanmıyorum ne tarayıcıda ne uygulama olarak dedigim gibi wifi özeligi
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #12 Zioles dedi: herhan gibi bir vpn kullanmıyorum uygulama eklentisi yada tarayıcı eklentisi değil dediğim gibi wifimizin özelligi vpn kullanmıyorum ne tarayıcıda ne uygulama olarak dedigim gibi wifi özeligi Genişletmek için tıkla... VPN veya DNS olmadan giremezsin. Direkt Wi-Fi ile giremezsin DNS veya VPN gerekiyor. Çalışmama sebebi bu. GoodbyDPI, VPN, DNS bunlardan birini kullanman şart. Direkt Wi-Fi veya Mobil veri ile giremezsin çalışmama sebebi bu. Son düzenleme: 28 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Zioles dedi: herhan gibi bir vpn kullanmıyorum uygulama eklentisi yada tarayıcı eklentisi değil dediğim gibi wifimizin özelligi vpn kullanmıyorum ne tarayıcıda ne uygulama olarak dedigim gibi wifi özeligi Genişletmek için tıkla... VPN veya DNS olmadan giremezsin. Direkt Wi-Fi ile giremezsin DNS veya VPN gerekiyor. Çalışmama sebebi bu. GoodbyDPI, VPN, DNS bunlardan birini kullanman şart. Direkt Wi-Fi veya Mobil veri ile giremezsin çalışmama sebebi bu.