Roblox'a girmek için hangi DNS kullanılmalı?

RastgeleBirisi

Centipat
Daha fazla  
8.8.8.8 ve 1.1.1.1'i denedim ancak herhangi bir sonuç alamadım. Ancak WARP 1.1.1.1'i indirip kullanınca açabiliyorum. Bu konuda biraz cahilim, beni aydınlatabilecek biri var mı acaba?

GoodbyeDPI ile oluyordu sanırım.

İnternet sağlayıcınız nedir? Bazı internet sağlayıcılarında DNS işlemiyor.

8.8.8.8 ve 1.1.1.1'i denedim ancak herhangi bir sonuç alamadım. Ancak WARP 1.1.1.1'i indirip kullanınca açabiliyorum. Bu konuda biraz cahilim, beni aydınlatabilecek biri var mı acaba?
GoodbyeDPI kullanın. DNS değişikliği veya VPN'e gerek kalmıyor.

Hiçbir şekilde yavaşlama veya gecikme olmuyor.

Çağrı taşkınin Türkiye için ozellestirdigi GoodbyeDPI'yi kullanmaya başladım VPN'siz bir şekilde girebiliyorum ancak https/web/error 0 hataları veriyor arada, internet hızı da çok kötü değil 100-150 arasında alıyorum bu hataların neden olduğunu biliyorsan soyler misin?

Bilmiyorum, hiç böyle bir hata almadım kullanırken.

GoodbyeDPI Roblox'ta bir tık sıkıntılı çalışıyor.

Ben bunu söylediğimde forumda başka biri GoodbyeDPI'ın Roblox'ta sıkıntı çıkartmadığını söylemişti fakat 3 farklı Wi-Fi ile onlarca farklı ayarlarla denememe rağmen sürekli bir sıkıntı çıkarıyordu.(bağlantı hataları, dokuların yüklenmemesi, ana menüde takılması vb.)

WARP kullanmaya devam etmenizi öneririm. Eğer bağlantınız stabil değilse Roblox'un uygulamasına girdikten(uygulamasını kapatmadan)sonra WARP'ı kapatıp 1.1.1.1'i açarsanız daha stabil bir bağlantıya sahip olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…