WARP'ı denedim ama Türk Telekom izin vermediğinden işe yaramadı. VPN de pek güvenemiyorum ama siz önereceğiniz bir VPN varsa yazın tabii. Başka bir yolu yok mu bu oyuna girmenin?
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey.zip
Buradan indirin ve herhangi bir dizine çıkartın.
Çıkarttığınız dosyalardan "service_install_dnsredir_turkey.cmd" dosyasını yönetici olarak çalıştırmanız yeterli.
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey.zip
Buradan indirin ve herhangi bir dizine çıkartın.
Çıkarttığınız dosyalardan "service_install_dnsredir_turkey.cmd" dosyasını yönetici olarak çalıştırmanız yeterli.
Hiçbir zararı yok, bazı oyunlarda belki açılmama sorunu olabilir. Denk gelmiştim. Ama nadiren oluyor herhalde. İnternet hızını düşürmüyor diye biliyorum. Ping yapmıyor ayrıca.
Hiçbir zararı yok, bazı oyunlarda belki açılmama sorunu olabilir. Denk gelmiştim. Ama nadiren oluyor herhalde. İnternet hızını düşürmüyor diye biliyorum. Ping yapmıyor ayrıca.
Erken cevap yazamadım kusura bakmayın.
Windows'a servis olarak kurmak istemezseniz sadece kullanacağınız zaman açabileceğiniz bir alternatif de var dosya içerisinde. Dosya içindeki "turkey_dnsredir" isimli dosyayı çalıştırdığınız zaman bir pencere açılıyor, kapatmak istediğinizde de pencereyi kapatarak çalışmasını durdurabiliyorsunuz.