Çözüldü Roblox'a girmenin farklı bir yolu var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DurdenReiss

Femtopat
Daha fazla  
WARP'ı denedim ama Türk Telekom izin vermediğinden işe yaramadı. VPN de pek güvenemiyorum ama siz önereceğiniz bir VPN varsa yazın tabii. Başka bir yolu yok mu bu oyuna girmenin?

Son düzenleyen: Moderatör:
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey.zip
Buradan indirin ve herhangi bir dizine çıkartın.
Çıkarttığınız dosyalardan "service_install_dnsredir_turkey.cmd" dosyasını yönetici olarak çalıştırmanız yeterli.
Yaptım hocam. Peki bunun bir zararı, bir eksisi var mıdır yani mesela internet hızını düşürür yada pc ye bişey yapar mı?

Yaptım hocam. Peki bunun bir zararı, bir eksisi var mıdır yani mesela internet hızını düşürür yada pc ye bişey yapar mı?
Hiçbir zararı yok, bazı oyunlarda belki açılmama sorunu olabilir. Denk gelmiştim. Ama nadiren oluyor herhalde. İnternet hızını düşürmüyor diye biliyorum. Ping yapmıyor ayrıca.

peki nasıl kapatıcaz bunu
Erken cevap yazamadım kusura bakmayın.
Windows'a servis olarak kurmak istemezseniz sadece kullanacağınız zaman açabileceğiniz bir alternatif de var dosya içerisinde. Dosya içindeki "turkey_dnsredir" isimli dosyayı çalıştırdığınız zaman bir pencere açılıyor, kapatmak istediğinizde de pencereyi kapatarak çalışmasını durdurabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…