Roblox'a mobilden giriş yapılmıyor

İşletim sistemi
iOS

athena432

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben kendim bilgisayarımdan DNS ile Roblox'a girmekteyim fakat ne DNS ile ne VPN ile telefonumdan ve tabletimden giremiyorum. Roblox'un güncel sürümü gerek App Store'dan güncelleyin diyor fakat App Store'da Roblox bulunmamakta. Evet App Store açık iken VPN veya DNS açıktı olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben kendim bilgisayarımdan DNS ile Roblox'a girmekteyim fakat ne DNS ile ne VPN ile telefonumdan ve tabletimden giremiyorum. Roblox'un güncel sürümü gerek App Store'dan güncelleyin diyor fakat App Store'da Roblox bulunmamakta. Evet App Store açık iken VPN veya DNS açıktı olmadı.

Merhaba VPN açıkken yeni hesapla giriş yapmayı deneyin yani yeni hesap oluşturun kısaca: VPN indirin açın kullanın. App Store için yeni hesap oluşturun öyle deneyin sonucu buraya yazıp olursa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Merhaba VPN açıkken yeni hesapla giriş yapmayı deneyin yani yeni hesap oluşturun kısaca: VPN indirin açın kullanın. Play Store için yeni hesap oluşturun öyle deneyin sonucu buraya yazıp olursa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Pardon Play Store demişim App Store Android kullandığım için kafam karıştı :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı