Roblox'a nasıl girebilirim?

ksj3ahkil

Decapat
Daha fazla  
Roblox erişim engeli yedi ben ve arkadaşım bir oyun yapıyorduk tam ortasındaydık, çok uğraşmıştık ama erişim engeli geldi. Buna karşı ne yapabilirim? VPN ile ban yerim ya da hesabım çalınır diye korkuyorum. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Roblox erişim engeli yedi ben ve arkadaşım bir oyun yapıyorduk tam ortasındaydık, çok uğraşmıştık ama erişim engeli geldi. Buna karşı ne yapabilirim? VPN ile ban yerim ya da hesabım çalınır diye korkuyorum. Yardım eder misiniz?
O zaman girmenin yöntemi yok.

Kendi VPNini yapabilirsin. Youtube'da yapan birilerini görmüştüm.

VPN ile ban yeniyor mu? Sanmam.

1723060371570.png

Uzun süre sonra gireyim dedim ama eğer sonradan banlamıyor ise WARP kullanarak girebilirsiniz.
1.1.1.1 internet adresinden indirin ve aktif edin. İyi oyunlar.

Not: Oyunu elim kesildiğinde, fareyi tutamadığım için oynuyordum. (1 yıl önce)

Eki Görüntüle 2277425
Uzun süre sonra gireyim dedim ama eğer sonradan banlamıyor ise WARP kullanarak girebilirsiniz.
1.1.1.1 internet adresinden indirin ve aktif edin. İyi oyunlar.

not: oyunu elim kesildiğinde, fareyi tutamadığım için oynuyordum. (1 yıl önce)

Hocam emin misiniz kaç yıllık hesap ban yerim diye korkuyorum millete bakıyorum ben kalıcı ban yedim falan diyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı