Uraxu Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Dostlar 1.1.1.1 denedim fakat olmadı nasıl giriş yapıp oynayabilirim 1.1.1.1 denediğim zaman site açılma yerinde dönüyordu ne yapmam lazım?
Dostlar 1.1.1.1 denedim fakat olmadı nasıl giriş yapıp oynayabilirim 1.1.1.1 denediğim zaman site açılma yerinde dönüyordu ne yapmam lazım?
8 837168 Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 852 Çözümler 7 27 Eylül 2024 #2 Uraxu dedi: Dostlar 1.1.1.1 denedim fakat olmadı nasıl giriş yapıp oynayabilirim 1.1.1.1 denediğim zaman site açılma yerinde dönüyordu ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Cloud9 Dns dene
Uraxu dedi: Dostlar 1.1.1.1 denedim fakat olmadı nasıl giriş yapıp oynayabilirim 1.1.1.1 denediğim zaman site açılma yerinde dönüyordu ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Cloud9 Dns dene
shinorcell Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #3 Uraxu dedi: Dostlar 1.1.1.1 denedim fakat olmadı nasıl giriş yapıp oynayabilirim 1.1.1.1 denediğim zaman site açılma yerinde dönüyordu ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... 8.8.8.8 8.8.4.4 dns ayarlarıyla girebiliyorum aktif olarak.
Uraxu dedi: Dostlar 1.1.1.1 denedim fakat olmadı nasıl giriş yapıp oynayabilirim 1.1.1.1 denediğim zaman site açılma yerinde dönüyordu ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... 8.8.8.8 8.8.4.4 dns ayarlarıyla girebiliyorum aktif olarak.
Uraxu Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #4 shinorcell dedi: 8.8.8.8 8.8.4.4 dns ayarlarıyla girebiliyorum aktif olarak. Genişletmek için tıkla... modem etki ediyormu?
shinorcell dedi: 8.8.8.8 8.8.4.4 dns ayarlarıyla girebiliyorum aktif olarak. Genişletmek için tıkla... modem etki ediyormu?
shinorcell Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #5 Uraxu dedi: modem etki ediyormu? Genişletmek için tıkla... Modem derken internet hızı mı? Onu kastettiyseniz etki etmez.
Uraxu dedi: modem etki ediyormu? Genişletmek için tıkla... Modem derken internet hızı mı? Onu kastettiyseniz etki etmez.
Uraxu Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #6 shinorcell dedi: Modem derken internet hızı mı? Onu kastettiyseniz etki etmez. Genişletmek için tıkla... hayır yani şey duymuştum superonline modemlerinde dns falan olmuyor diye benimki türk telekom
shinorcell dedi: Modem derken internet hızı mı? Onu kastettiyseniz etki etmez. Genişletmek için tıkla... hayır yani şey duymuştum superonline modemlerinde dns falan olmuyor diye benimki türk telekom
shinorcell Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #7 Uraxu dedi: hayır yani şey duymuştum superonline modemlerinde dns falan olmuyor diye benimki türk telekom Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende oldu bir arkadaşım daha denemişti onda olmamış siz yine de bir deneyin.
Uraxu dedi: hayır yani şey duymuştum superonline modemlerinde dns falan olmuyor diye benimki türk telekom Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende oldu bir arkadaşım daha denemişti onda olmamış siz yine de bir deneyin.
Uraxu Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #8 shinorcell dedi: Bilmiyorum bende oldu bir arkadaşım daha denemişti onda olmamış siz yine de bir deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim sizin dediğiniz şeylede olmadı ne yapmam lazım girmek için
shinorcell dedi: Bilmiyorum bende oldu bir arkadaşım daha denemişti onda olmamış siz yine de bir deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim sizin dediğiniz şeylede olmadı ne yapmam lazım girmek için
shinorcell Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #9 Uraxu dedi: denedim sizin dediğiniz şeylede olmadı ne yapmam lazım girmek için Genişletmek için tıkla... Warp kullanabilirsiniz YouTube'da öğretici videoları var kolay bir şey zaten.
Uraxu dedi: denedim sizin dediğiniz şeylede olmadı ne yapmam lazım girmek için Genişletmek için tıkla... Warp kullanabilirsiniz YouTube'da öğretici videoları var kolay bir şey zaten.
Uraxu Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #10 shinorcell dedi: Warp kullanabilirsiniz YouTube'da öğretici videoları var kolay bir şey zaten. Genişletmek için tıkla... olmuyoki
shinorcell dedi: Warp kullanabilirsiniz YouTube'da öğretici videoları var kolay bir şey zaten. Genişletmek için tıkla... olmuyoki