Roblox'a nasıl girilir?

Burdaoynayak

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
WARP yükledim, sadece Roblox sitesine giriyor, indirince açmıyor uygulamayı. Ne yapabilirim? GoodbyeDPI olmaz, Kaspersky kullanıyorum.

VPN kullan biraz lag yapıyor ama oynatıyor gene de.

WARP ile girdim KB cevap vermedim ban yedim soru başlığından dolayı neden yedim anlamadım VPN kullan diyen arkadaşlar VPN siteleri engelli nasıl girmemi bekliyorsunuz?

WARP ile girdim KB cevap vermedim ban yedim soru başlığından dolayı neden yedim anlamadım VPN kullan diyen arkadaşlar VPN siteleri engelli nasıl girmemi bekliyorsunuz?
Zapret Control kullanıyorum Kaspersky yüklü sorun çıkmıyor. Arada uyarı geliyor ama yoksay diyince sorun çıkmıyor.

WARP yükledim, sadece Roblox sitesine giriyor, indirince açmıyor uygulamayı. Ne yapabilirim? GoodbyeDPI olmaz, Kaspersky kullanıyorum.

Eger PC isen onerebilecegim bir video var linkini birakabilirim.

Eger PC isen onerebilecegim bir video var linkini birakabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben sahsen bunu kullaniyordum fakat bundan daha iyisi gelisti onunda linki asagida.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…