Çözüldü Roblox'a nasıl giriş yapılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

çınar67

Centipat
Daha fazla  
Roblox yasaklandıktan sonra YouTube'da birkaç şey baktım, genellikle bilgisayara WARP kurmam isteniyor, kurmama rağmen WARP da çalışmıyor VPN'lere de güvenmiyorum
Roblox'a nasıl girebilirim?

Çözüm
Hocam nasıl giriş yaptınız ya da yapabildiniz mi?

Merhaba ben öncelikle WARP'la ben robloxa giriş yapabildim o mesajı attıgımda WARP çalışmıyordu bende sadece bekledim açıldığında ilk birkaç gün yine açamadım ancak uygulamanın sağ altında bir ayarlar simgesi var sende belki sadece WARP ile çalısabilir ancak ben ayarlar simgesine tıkladıktan sonra WARP özelikli 1.1.1.1 yerine 1.1.1.1 seceneğine tıkladım sonra oldu eğer anlamadıysan daha doğru bir şekilde anlatabilirim.
Hocam nasıl giriş yaptınız ya da yapabildiniz mi?

Merhaba ben öncelikle WARP'la ben robloxa giriş yapabildim o mesajı attıgımda WARP çalışmıyordu bende sadece bekledim açıldığında ilk birkaç gün yine açamadım ancak uygulamanın sağ altında bir ayarlar simgesi var sende belki sadece WARP ile çalısabilir ancak ben ayarlar simgesine tıkladıktan sonra WARP özelikli 1.1.1.1 yerine 1.1.1.1 seceneğine tıkladım sonra oldu eğer anlamadıysan daha doğru bir şekilde anlatabilirim.

Çözüm

Daha iyi anlatabilirsiniz çok güzel olur.

Hocam peki WARP açıkken oyunda ücretli bir işlem olması güvenilrimi?

Son düzenleme:
Daha iyi anlatabilirsiniz çok güzel olur.

Hocam peki WARP açıkken oyunda ücretli bir işlem olması güvenilri mi?

Öncelikle şunu söyleyeyim bana göre WARP uygulamasını kullanırken oyun içinde herhangi bir satın alma işlemi yapmanızı önermem

ayrıca anlatmadan önce bir sorum olacak siz bilgisayardamı oynamak istiyorsunuz yoksa mobildemi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı