Hocam nasıl giriş yaptınız ya da yapabildiniz mi?
GoodByeDPI ile girebilirsin.Roblox yasaklandıktan sonra YouTube'da birkaç şey baktım, genellikle bilgisayara WARP kurmam isteniyor, kurmama rağmen WARP da çalışmıyor VPN'lere de güvenmiyorum
Roblox'a nasıl girebilirim?
GoodByeDPI ile girebilirsin.
Roblox yasaklandıktan sonra YouTube'da birkaç şey baktım, genellikle bilgisayara WARP kurmam isteniyor, kurmama rağmen WARP da çalışmıyor VPN'lere de güvenmiyorum.
Roblox'a nasıl girebilirim?
Hocam nasıl giriş yaptınız ya da yapabildiniz mi?
Merhaba ben öncelikle WARP'la ben robloxa giriş yapabildim o mesajı attıgımda WARP çalışmıyordu bende sadece bekledim açıldığında ilk birkaç gün yine açamadım ancak uygulamanın sağ altında bir ayarlar simgesi var sende belki sadece WARP ile çalısabilir ancak ben ayarlar simgesine tıkladıktan sonra WARP özelikli 1.1.1.1 yerine 1.1.1.1 seceneğine tıkladım sonra oldu eğer anlamadıysan daha doğru bir şekilde anlatabilirim.
Merhaba ben öncelikle WARP'la ben robloxa giriş yapabildim o mesajı attıgımda WARP çalışmıyordu bende sadece bekledim açıldığında ilk birkaç gün yine açamadım ancak uygulamanın sağ altında bir ayarlar simgesi var sende belki sadece WARP ile çalısabilir ancak ben ayarlar simgesine tıkladıktan sonra WARP özelikli 1.1.1.1 yerine 1.1.1.1 seceneğine tıkladım sonra oldu eğer anlamadıysan daha doğru bir şekilde anlatabilirim.
Daha iyi anlatabilirsiniz çok güzel olur.
Hocam peki WARP açıkken oyunda ücretli bir işlem olması güvenilri mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.