Shikinot Picopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 154 3 Ocak 2025 #1 Oyun ülkemizde yasak, biliyorsunuz. Laptop'a Roblox indirmek istiyorum; arada yarım saat girip oynamak için bir taktik var mı acaba?
Oyun ülkemizde yasak, biliyorsunuz. Laptop'a Roblox indirmek istiyorum; arada yarım saat girip oynamak için bir taktik var mı acaba?
Emprizm Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #2 Shikinot dedi: Oyun ülkemizde yasak, biliyorsunuz. Laptopa Roblox indirmek istiyorum; arada yarım saat girip oynamak için bir taktik var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef VPN indirmeniz lazım. Artı 0 Eksi
Shikinot dedi: Oyun ülkemizde yasak, biliyorsunuz. Laptopa Roblox indirmek istiyorum; arada yarım saat girip oynamak için bir taktik var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef VPN indirmeniz lazım.
Umut000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.086 Çözümler 2 3 Ocak 2025 #3 Shikinot dedi: Oyun ülkemizde yasak, biliyorsunuz. Laptop'a Roblox indirmek istiyorum; arada yarım saat girip oynamak için bir taktik var mı acaba? Genişletmek için tıkla... VPN gerekli. Artı 0 Eksi
Shikinot dedi: Oyun ülkemizde yasak, biliyorsunuz. Laptop'a Roblox indirmek istiyorum; arada yarım saat girip oynamak için bir taktik var mı acaba? Genişletmek için tıkla... VPN gerekli.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #4 Goodbye Dpi. Artı 0 Eksi
erenorc Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 8400F ANAKART: MSI Pro B650M-P RAM: Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 GPU: XFX Speedster MERC 319 Radeon RX 6900 XT Black M2 SSD: Kioxia Exceria Plus G3 1TB 5000/3900 MB/s SATA SSD: Pny CS900 480GB 550/500 MB/s 2.5" HDD: WDC WD5000LPVX-22V0TT0 500GB 5400RPM PSU: Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold KASA: Lian Li Lancool 205 Black Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #5 Shikinot dedi: Oyun ülkemizde yasak, biliyorsunuz. Laptopa Roblox indirmek istiyorum; arada yarım saat girip oynamak için bir taktik var mı acaba? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI kullanabilirsin ping çıkmıyor ama her dağıtıcıda kullanılmıyor yıl başından önce Türk Telekom kullanıyordum çalışıyordu sıkıntısız şimdi Kablonet'e geçtim kullanamıyorum ve Superonline kullanan kuzenimde de çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Shikinot dedi: Oyun ülkemizde yasak, biliyorsunuz. Laptopa Roblox indirmek istiyorum; arada yarım saat girip oynamak için bir taktik var mı acaba? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI kullanabilirsin ping çıkmıyor ama her dağıtıcıda kullanılmıyor yıl başından önce Türk Telekom kullanıyordum çalışıyordu sıkıntısız şimdi Kablonet'e geçtim kullanamıyorum ve Superonline kullanan kuzenimde de çalışmıyor.
3BitBeyin Femtopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ocak 2025 #6 Shikinot dedi: Oyun ülkemizde yasak, biliyorsunuz. Laptop'a Roblox indirmek istiyorum; arada yarım saat girip oynamak için bir taktik var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef ki Vpn kullanman gerekiyor. Artı 0 Eksi
Shikinot dedi: Oyun ülkemizde yasak, biliyorsunuz. Laptop'a Roblox indirmek istiyorum; arada yarım saat girip oynamak için bir taktik var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef ki Vpn kullanman gerekiyor.
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.037 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #7 Yanlış bilgi Shikinot dedi: Oyun ülkemizde yasak, biliyorsunuz. Laptopa Roblox indirmek istiyorum; arada yarım saat girip oynamak için bir taktik var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Shikinot dedi: Oyun ülkemizde yasak, biliyorsunuz. Laptopa Roblox indirmek istiyorum; arada yarım saat girip oynamak için bir taktik var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın.