Roblox'a Proton VPN'le girmek ban yemeye sebep olur mu?

yosihn0ri

Femtopat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi, Roblox’a Proton VPN ile girmek istiyorum ama daha önce 1.1.1.1 kullandığım zaman ban yediğimden dolayı VPN’den bu sefer hesabı kalıcı banlar diye korkuyorum. Hesabımın total değeri 80-90K Robux gibi bir şey. Kullananlar varsa, ban yer miyim? Ona göre kullanacağım. Bedava olan değil, 10 liralık premium hali var Proton’un.

Ban yediğim zamanki görsel şu:

WhatsApp Image 2024-12-16 at 14.07.30.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktaki gibi, Roblox'a Proton VPN ile girmek istiyorum ama daha önce 1.1.1.1 kullandığım zaman ban yediğimden dolayı VPN'den bu sefer hesabı kalıcı banlar diye korkuyorum. Hesabımın Total değeri 80-90k Robux gibi bir şey. Kullananlar varsa, ban yer miyim? Ona göre kullanacağım. Bedava olan değil, 10 liralık premium hali var Proton'un.

Ban yediğim zamanki görsel şu:

Eki Görüntüle 2376762

WARP bende kullanıyorum ama hiç ban yemedim ilginç. Proton da ms sorunu var eğer üyelik almazsanız ki alsanız bile en iyi 170 ms falan alıyorsunuz.

1.1.1.1 kullandığınız için ban yemeniz çok ilginç. Başka bir sebepten yemiş olabilir misiniz? Roblox kapandığından beri WARP kullanarak giriyorum. Herhangi bir sorun yaratmadı, yaratanı da görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı