berkin221 2.0 Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #11 Roblox Guidelines'e göre VPN kullanmanız hesabınızın kitlenmesine neden olabilir.
osmanRobo Yoctopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #12 Bir uygulama kullanıyorum VPN güvenli mi değil mi söylüyor vpn açtığımda onu kullanıyorum baya iyi VPN Güvenli Mi? - Apps on Google Play
Bir uygulama kullanıyorum VPN güvenli mi değil mi söylüyor vpn açtığımda onu kullanıyorum baya iyi VPN Güvenli Mi? - Apps on Google Play
legomerak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 148 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #13 demir2211 dedi: protonvpnin sitesinede engel gelmiş galiba warp indirin ve protonvpnin sitesine warpla girin ardından protonu kurun ve robloxa protonla girin. Warp ile robloxa girince olmuyor. https://www.mediafire.com/file/6t6g7dyix1cjyea/ProtonVPN_v3.3.0.exe/file Genişletmek için tıkla... Hocam link hiç güvenilir durmuyor hesabı da yeni kurmuşsunuz ve bir erişim yasağı da söz konusu değiş insanları yanlış yönlendirmeyelim
demir2211 dedi: protonvpnin sitesinede engel gelmiş galiba warp indirin ve protonvpnin sitesine warpla girin ardından protonu kurun ve robloxa protonla girin. Warp ile robloxa girince olmuyor. https://www.mediafire.com/file/6t6g7dyix1cjyea/ProtonVPN_v3.3.0.exe/file Genişletmek için tıkla... Hocam link hiç güvenilir durmuyor hesabı da yeni kurmuşsunuz ve bir erişim yasağı da söz konusu değiş insanları yanlış yönlendirmeyelim
demir2211 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #14 legomerak dedi: Hocam link hiç güvenilir durmuyor hesabı da yeni kurmuşsunuz ve bir erişim yasağı da söz konusu değiş insanları yanlış yönlendirmeyelim Genişletmek için tıkla... hocam croxyproxy üzerinden protonvpne girdim nedense protonun sitesine girilmiyor başkalarındada öyledir diye upload ettim
legomerak dedi: Hocam link hiç güvenilir durmuyor hesabı da yeni kurmuşsunuz ve bir erişim yasağı da söz konusu değiş insanları yanlış yönlendirmeyelim Genişletmek için tıkla... hocam croxyproxy üzerinden protonvpne girdim nedense protonun sitesine girilmiyor başkalarındada öyledir diye upload ettim