Roblox'a VPN'siz girilebilir mi?

Siteye girerken Opera'nın kendi VPN'ini kullanıyorum. Oyuna girebiliyorum ve 80 ms falan gayet iyi
Opera'nın VPN'i tarayıcı için değil mi?

Bu ikisini birlikte kullanıyorum, DNS'lerimi cloudflare yapıp DNS Lock ile kilitledim. Nedense artık açılmıyor. Çözümü var mı? Router'ı resetlesem herhangi bir etki yaratıp düzelir mi?

Son düzenleme:
Bu ikisini birlikte kullanıyorum, DNS'lerimi cloudflare yapıp DNS Lock ile kilitledim. Nedense artık açılmıyor. Çözümü var mı? Router'ı resetlesem herhangi bir etki yaratıp düzelir mi?
Yalnızca GoodbyeDPI kullanmayı dene. Öncesinde aynı ayarlarda çalışıyordu değil mi?

Son düzenleme:
Yardımcı olabilir misiniz?
Hocam Simple DNSCrypt'in ana menüsünden hizmeti kaldır seçeneğini kullanarak/program dosyalarının içerisindeki uninstall script'ini çalıştırarak kurulumu kaldırın ve ardından uygulamayı silip tekrar yükleyin. Aşağıdaki rehber yardımcı olabilir, adım adım ilerleyin:

GoodbyeDPI programının yüklü olduğu dizine gidin ve "x86_64" klasörüne girin. Adres çubuğuna tıklayıp goodbyedpi.exe -3 yazarak başlatmayı deneyin. Şurada gösterilmiş:

Adım adım sondaki -3 parametresini -2 -1 şeklinde değiştirebilirsiniz. Hız azalır ama çalışmasını sağlayabilir.

Umarım bunlar yardımcı olur, lütfen son durum hakkında bilgilendirin.

Artık başarıyla oyuna girebiliyorum, fakat WARP kullansam da aynı ping değerlerine sahip olduğumu farkettim. Ama plasebo etkisinden dolayı goodbyeDPI ve DNSCrypt tekniği ile daha az ping aldığımı hissediyorum. O yüzden bundan devam edeceğim.

Hocam bende siteye giriyor fakat herhangi bir oyuna girmeye çalışınca Roblox açılmıyor. Hiçbir hata kodu vs. göstermedi kaç kez sil yükle yaptım ama fayda etmedi.

Hocam bende siteye giriyor fakat herhangi bir oyuna girmeye çalışınca Roblox açılmıyor. Hiçbir hata kodu vs. göstermedi kaç kez sil yükle yaptım ama fayda etmedi.
Hocam yalnızca GoodbyeDPI mı kullanıyorsunuz? DNS adresinizi Windows ağ ayarlarından değiştirmeyi unutmayın. Simple DNSCrypt ile birlikte kullanmayı deneyin.

Hocam yalnızca GoodbyeDPI mı kullanıyorsunuz? DNS adresinizi Windows ağ ayarlarından değiştirmeyi unutmayın. Simple DNSCrypt ile birlikte kullanmayı deneyin.
DNS değiştirmiştim ve Goodbyedpi ve Simple DNScrypt ile kullanıyorum. Siteye girdiğim halde oyuna hiçbir şekilde oyuna giremiyorum.

DNS değiştirmiştim ve Goodbyedpi ve Simple DNScrypt ile kullanıyorum. Siteye girdiğim halde oyuna hiçbir şekilde oyuna giremiyorum.
2_any_country_dnsredir.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırıp deneyin hocam. Simple DNSCrypt'i kapatarak da deneyebilirsiniz.
Adım adım sondaki -3 parametresini -2 -1 şeklinde değiştirebilirsiniz. Hız azalır ama çalışmasını sağlayabilir.
Burada verilen şekilde parametreleri de ayarlayabilirsiniz. Yönetici olarak çalıştırmaya dikkat edin.

Lütfen bilgilendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…