Roblox'a VPN'siz giriş yapmak

bwran

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Roblox'un sitesine hala giriş yapabiliyorum VPN'siz ancak uygulamayı açmaya çalışırken error alıyorum. Bu sorunu VPN'siz nasıl düzeltirim, bana oyunu açtığımda ping artırmayacak ve robloxa giriş yapabileceğim bir şey gerekli. Proxy bunun için uygun olur mu? DNS denedim fakat işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikmişler vallahi halk özgürlüğünün alayını kanka, vallahi katlanın ben urbanla giriyorum.

Roblox sonuçta ne zararı olmuş olabilir çocuğun sorun yaşıyorsa oynatmazsın saçmalık cidden GitHub'dan falan uygulama araştırıyorum webden girmeyi buldum tüm sitelerde çalışıyor VPN'siz ama uygulamalarda çalışmıyor. Bulursam buraya atacağım.

Roblox sonuçta ne zararı olmuş olabilir çocuğun sorun yaşıyorsa oynatmazsın saçmalık cidden GitHub'dan falan uygulama araştırıyorum webden girmeyi buldum tüm sitelerde çalışıyor VPN'siz ama uygulamalarda çalışmıyor. Bulursam buraya atacağım.

VPN ile girsem kalıcı IP ban yer miyim?

Hocam peki güvenilirlik konusunda VPN değil değil mi?
WARP, VPN gibi çalışıyor fakat internet hızında gözle görülür bir yavaşlamaya sebep olmuyor. Uzun zamandır kullanıyorum bende sorun olmadı en azından. Güvenilirlik konusuna gelirsek hiçbir firmaya tam olarak güvenemeyiz ama Cloudflare gibi bir firmanın sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı