Roblox'a WARP ile girmeyi denediğim zaman bağlantı hatası diyor ve uygulama açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Roblox'a WARP ile girmeyi denediğim zaman bağlantı hatası diyor ve uygulama açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Reis Radmin VPN ile kolaylıkla girebilirsin ben daha önceden o şekilde giriyordum açtıktan sonra Roblox'a girin ama ana sayfasına girin sonradan kapatabilirsiniz VPN'i.
WARP bendede ara ara sıkıntı çıkarıyor, geçici olarak URL engelliyor WARP'ı hemde. Proton VPN kullanın yada başka bir VPN kullanıyorsanız onu kullanın.Roblox'a WARP ile girmeyi denediğim zaman bağlantı hatası diyor ve uygulama açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim?
WARP bende de ara ara sıkıntı çıkarıyor, geçici olarak URL engelliyor WARP'ı hem de. Proton VPN kullanın ya da başka bir VPN kullanıyorsanız onu kullanın.
Proton VPN de çalışmıyor bağlanılıyor yazıyor ama bağlanmıyor.WARP yerine başka VPN kullan, ProtonVPN gibi.
Bendede oluyor ara ara Uninstall yapıp tekrar kuruyorum yada yönetici olarak çalıştırınca bağlanıyor.Proton VPN de çalışmıyor bağlanılıyor yazıyor ama bağlanmıyor.
Proton VPN de çalışmıyor bağlanılıyor yazıyor ama bağlanmıyor.
Bence sıkıntı senin internetinde direk.Proton VPN de çalışmıyor bağlanılıyor yazıyor ama bağlanmıyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.