Roblox'a WARP ile girilemiyor

Kirpistan

Centipat
Daha fazla  
Roblox'a WARP ile girmeyi denediğim zaman bağlantı hatası diyor ve uygulama açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Roblox'a WARP ile girmeyi denediğim zaman bağlantı hatası diyor ve uygulama açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim?

İnternetteki çoğu çözüm çalışmıyor maalesef VPN kullanmanız gerek. Gene siz bir güncelemeyi deneyin.

Reis Radmin VPN ile kolaylıkla girebilirsin ben daha önceden o şekilde giriyordum açtıktan sonra Roblox'a girin ama ana sayfasına girin sonradan kapatabilirsiniz VPN'i.

Reis Radmin VPN ile kolaylıkla girebilirsin ben daha önceden o şekilde giriyordum açtıktan sonra Roblox'a girin ama ana sayfasına girin sonradan kapatabilirsiniz VPN'i.

Radmin VPN, normal bir VPN değil, farklı lokasyonlarda bulunan cihazların aynı ev ağındaymış gibi manipüle ediyor.

WARP bendede ara ara sıkıntı çıkarıyor, geçici olarak URL engelliyor WARP'ı hemde. Proton VPN kullanın yada başka bir VPN kullanıyorsanız onu kullanın.

WARP bende de ara ara sıkıntı çıkarıyor, geçici olarak URL engelliyor WARP'ı hem de. Proton VPN kullanın ya da başka bir VPN kullanıyorsanız onu kullanın.

Proton VPN de çalışmıyor bağlanılıyor yazıyor ama bağlanmıyor.

WARP yerine başka VPN kullan, ProtonVPN gibi.

Bendede oluyor ara ara Uninstall yapıp tekrar kuruyorum yada yönetici olarak çalıştırınca bağlanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı