Roblox'da alınan Robux gelmedi

İşletim sistemi
Windows 11

ardakurkcu06

Hectopat
Daha fazla  
Konu başlığındaki gibi Roblox adlı uygulamadan 500 Robux almaya çalıştım "ödeme iptal edildi" adında bir hata verdi ben de 2-3 defa tekrar denedim ama ne kadar denersem deneyeyim Robux hesabıma gelmedi. Banka hesabımı kontrol ettiğimde ise hesabımdan 600 TL'ye yakın para çekildiğini gördüm, bunu nasıl düzelteceğim, supportlarına yazdım ama sorunumu çözerler mi? Yardımınızı talep ediyorum.

Konu başlığındaki gibi Roblox adlı uygulamadan 500 Robux almaya çalıştım "ödeme iptal edildi" adında bir hata verdi ben de 2-3 defa tekrar denedim ama ne kadar denersem deneyeyim Robux hesabıma gelmedi. Banka hesabımı kontrol ettiğimde ise hesabımdan 600 TL'ye yakın para çekildiğini gördüm, bunu nasıl düzelteceğim, supportlarına yazdım ama sorunumu çözerler mi? Yardımınızı talep ediyorum.

Keşke açıldıktan sonra satın almayı bekleseydin. Kapalı olduğu için TL ile ödeme yapmıyorlardır belki.

Keşke açıldıktan sonra satın almayı bekleseydin. Kapalı olduğu için TL ile ödeme yapmıyorlardır belki.

Hayır hocam TL ile ödeme hala mevcut. Bir zamanlar ben Premium almıştım 30 TL çekiyordu ve iptal etmemiştim Premium'u, Roblox kapandıktan sonra hala çekmeye devam ediyor 30 TL'yi yani TL ödemesi mevcut Bug mu oldu bilmiyorum ama çekim yapıyor.

Hocam cevap geldi mi ayni sorunu yasiyorum.

Hocam cevap geldi mi ayni sorunu yasiyorum.
Bende de gelmedi supporta yazdım benden fiş istedi ama satın alırken e postamı yazmama rağmen e postama fiş gelmedi. Durumu anlattım cevapta gelmedi. Üstine xsollaya yazdım onlardanda cevap gelmedi. Şuan banka yurt dışına bir aktarım olduğu için blokaj koydu paraya.
Bankanın müşteri temsilcisi ile iletişime geçip iade isteyeceğim.

Merhaba bende de bu sorun oldu bayağı görüştüm kendi dekonutum attım kabul etmediler onlara Türk bir arkadaşınıza gösterin o anlar dedim Roblox Support'a sonra 9 Nisan günü kartıma para iadesi gelmiş bugün fark ettim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı