Çözüldü Roblox'da aşırı donma nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gogoejderhası

Femtopat
Daha fazla  
Roblox'da oyuna girdim bir tane çok fena bir şekilde ara ara donmalar yaşıyorum sebebi hakkında hiçbir fikrim yok buna neden olacak bir şey yaptığımı hatırlamıyorum.
Dün böyle değildi şimdi böyle oldu. FPS'le ilgili hiçbir problem yok sadece oyunda ara ara donmalar yaşanıyor bu da oyunu oynamayı zorlaştırıyor.

Roblox'da oyuna girdim bir tane çok fena bir şekilde ara ara donmalar yaşıyorum sebebi hakkında hiçbir fikrim yok buna neden olacak bir şey yaptığımı hatırlamıyorum.
Dün böyle değildi şimdi böyle oldu. FPS'le ilgili hiçbir problem yok sadece oyunda ara ara donmalar yaşanıyor bu da oyunu oynamayı zorlaştırıyor.

RAM kaç GB.

Bazi oyunlar fazla detayli olabiliyor. Oyuna ilk defa mi girdin onceden oynuyordun da yeni mi kasmaya başladi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı