Roblox'da dolandırıcı arkadaş

TerimistBirisi

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU 8GB Ram NVIDIA GeForce GT 630
Meslek
Öğrenci
Merhaba 1 yıl önce okuldan yakın bir arkadaşım vardı ve Robux'a ihtiyacı olduğunu söylemişti. Bana daha sonra ödeyeceğini söyleyince onun 650 Robux'luk Game Pass'ini satın almıştım. Bu günlere kadar onunla arkadaşlığımıza ve takılmaya devam ettik ama bugün ne zaman ödeyeceğini sorduğumda bana küfür etmeye başladı ve engelledi. Roblox desteğe ulaşsam yardımcı olurlar mı veya başka türlü nasıl çözebilirim?

Çözemezsin.

Üzerinden çok fazla zaman geçmiş, geçmese de zaten para iadesi yapmaları imkansız denilebilecek kadar zor. Arkadaşın ayıp etmiş.

Anlamadım bu arkadaşınız aynı okulda değil mi sizle ? Dövün geçin.

Küfürlerin SS'lerini aldın mı? Aldıysan robloxa supporta gönderir olayı anlatır şansını denersin. Okuldan yakın arkadaşın derken okuldan arkadaşsanız ve SS'ler varsa okul yönetimine başvurabilirsiniz.

Olayın okulla bir bağlantısı yok, okul yönetimi böyle şeylerle uğraşmaz.

Olayın okulla bir bağlantısı yok, okul yönetimi böyle şeylerle uğraşmaz.
Bazı okullar çok önemsiyor saçma bir şekilde.Bizim yan okulda arkadaşına şaka yapmak için doğum gününde kötü bi fotoğrafıyla paylaşmıştı okula şikayet etmişti.Uyarı yemişti.Çok saçma bence.

Okula gidip müdüre ''Okuldaki X arkadaşım robuxlarımı çaldı lütfen bir şeyler yapın'' deyince uyarı yiyeceğini sanmıyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…