Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13 yaşındayım Roblox'da oyun geliştirmek için Lua dilini öğrenmek istiyorum internetten bu mümkün mü? 13 yaşındayım İngilizcem yaşıtlarıma göre iyi seviyede.
Tabi ki mümkün. Şu seriden başlamanızı öneririm, izlerken bir yandan da yazmanız önemli. Her videodan sonra önceki videolardan öğrendiklerinizi de kullanarak deneyler yapın. Kendinize güvenmeye başlayınca bu seriye geçin.
Zamanında ben de bakmıştım ama Lua ile programlamanın temellerinden ileri giden neredeyse yok. Attıklarım Lua ile programlamayı Roblox'da nasıl kullanıcağınızı öğretmek amaçlı videolar. Bu iki seriyi de bitirdikten sonra YouTube'da bazı Roblox oyunlarının kod incelemeleri var onları izleyebilirsiniz (daha önce izlemeyin kafanız karışır), ufkunuzu bayağı genişletecektir. İlk programlamaya girişiniz olacağını düşündüğüm için algoritma nedir tarzı yabancı videolar da izleyebilirsiniz ama bunların eğlenceli olmasına dikkat edin çünkü o tarz videolardan iyi öğreniyor insan.