Roblox'da oyun nasıl yapılır?

em0s

Decapat
Arkadaşlar birkaç gün önce Roblox'da devex adında bir şey olduğunu öğrendim. Ben de oyun yapmak istedim fakat İngilizcem yok ve hiç yazılım öğrenmedim. Eğer aranızda bu işlerden anlayan biri varsa, soracağım bazı sorular var.
Lua öğrenmek ne kadar sürer?
Oyun yapmak için yapay zeka kullanmak mantıklı mı?
Oyunun tutulması için ne yapmalıyım?
Lua öğrenmek için kaliteli bir Türkçe kaynak var mı?
Cevaplarsanız sevinirim.

Reklam yapmadan oyununuz gelişmez yani Roblox'da farklı farklı kategoride farklı farklı oyun var bilgisayar oyunu yapacaksınız örneğin oraya yazdığınızda 1000 tane sonuç çıkacak kim neden en alt sıradaki oyunu oynasın reklam yapın oyununuz oynansın insanlar tarafından ilgi görür.

Oyununuzun kaliteli ve sürükleyici olması gerekir ayrıca farklı konsept denerseniz daha iyi olur.

Hocam zaten Roblox oynuyorsan biliyorsundur, catalog avatar creator tarzı pop-uplardan oluşan ve level sistemi olmayan, farklı dünyalara gitmediğimiz oyunlar da tutuluyor.

Reklam yapmadan oyununuz gelişmez yani Roblox'da farklı farklı kategoride farklı farklı oyun var bilgisayar oyunu yapacaksınız örneğin oraya yazdığınızda 1000 tane sonuç çıkacak kim neden en alt sıradaki oyunu oynasın reklam yapın oyununuz oynansın insanlar tarafından ilgi görür.
Bunun için para mı lazım, robux mu?

Hocam zaten Roblox oynuyorsan biliyorsundur, catalog avatar creator tarzı pop-uplardan oluşan ve level sistemi olmayan, farklı dünyalara gitmediğimiz oyunlar da tutuluyor.

Bunun için para mı lazım, robux mu?
Şahsen ben o oyunları oynamıyorum daha çok başka oyunlarda bulamayacağım konseptte oyunlara yöneliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı