Roblox'da Robux alınamıyor

ihsan12

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba kardeşi Robux alacağım ancak ne VPN oluyor ne de DNS gizleme. DNS'imi GoodbyeDPI ile gizlesem de olmuyor, ne yapmaliyim?

Merhaba kardeşi Robux alacağım ancak ne VPN oluyor ne de DNS gizleme. DNS'imi GoodbyeDPI ile gizlesem de olmuyor, ne yapmaliyim?

Hocam şu an IPhone'dan kontrol ettim Robux'lar bende gözüküyor 80 Robux 1 dolar vs diye.

Satın da alabiliyorum telefondan deneyin lütfen.

Bende zamanında aynı sıkıntıları yaşamıştım, çözüm olarak 3. taraf güvenilir sitelerden satın alarak sorunumu çözdüm.

Hocam biraz baktım isterseniz şöyle yapın şu anda istemsatışta 10 dolar değerinde (1000ROBUx) 400'e satılıyor diğer Robux'lar da normale göre daha ucuz oradan pin olarak alıp hesabınızda etkinleştirebilirsiniz

Tercih olarak komisyonu karşılayan kişilerden alabilirsiniz, bu sayede örneğin 2000 robux yerine 1700 almaktansa tam olarak 2000 olarak alabilirsiniz. Robuxların satın alımından sonra hesabınıza geçmesi tam olarak bir hafta sürüyor.

Ancak sıkıntım siteden alamam ve kartla Alma 6 ay önce sıkıntı yapmıyordu kaspersky deneyeceğim belki öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…