Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 9 Kasım 2021 #1 Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam benim gerçek bir kişi olduğumu anlarlar mı? Daha önce yaşını doğrulayan var mı?
Voice chat özelliğini denemek için yaşımı doğrulamak istiyorum. T.C. Kimliğim ile yaparsam benim gerçek bir kişi olduğumu anlarlar mı? Daha önce yaşını doğrulayan var mı?
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 9 Kasım 2021 #2 Şahsen öyle bir oyuna kimlik numaramı vermezdim, siz bilirsiniz. Artı -1 Eksi
Wolynx Megapat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #3 Koskoca firmaların dataları sızdırılıyor, bir oyuna kimlik bilgilerini girmeniz şahsen güvenilir değil. Artı -3 Eksi
Koskoca firmaların dataları sızdırılıyor, bir oyuna kimlik bilgilerini girmeniz şahsen güvenilir değil.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 9 Kasım 2021 #4 Oyunu bilmiyorum fakat Voice Chat için TC NO vermek aşırı saçma. Artı -1 Eksi
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 9 Kasım 2021 #5 Oyunda voice chat özelliği yok diye biliyorum? Artı -1 Eksi
KS KS Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 9 Kasım 2021 #6 Hank J Wimbleton dedi: Oyunda voice chat özelliği yok diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... Yeni geldi zaten. Sadece 13 yaşından büyük ve kimliğini doğrulamış kullanıcılar test edebiliyor. Artı 2 Eksi
Hank J Wimbleton dedi: Oyunda voice chat özelliği yok diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... Yeni geldi zaten. Sadece 13 yaşından büyük ve kimliğini doğrulamış kullanıcılar test edebiliyor.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 9 Kasım 2021 #7 Yapılsa da vermek pek doğru olmaz, yarın verilerin sızdırılmayacağı ne malum? Artı -1 Eksi
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 9 Kasım 2021 #8 asdo dedi: Yapılsa da vermek pek doğru olmaz, yarın verilerin sızdırılmayacağı ne malum? Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim hocam. Roblox çok fazla saldırıya uğrayan bir oyun. Artı -1 Eksi
asdo dedi: Yapılsa da vermek pek doğru olmaz, yarın verilerin sızdırılmayacağı ne malum? Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim hocam. Roblox çok fazla saldırıya uğrayan bir oyun.
KS KS Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 9 Kasım 2021 #9 Hank J Wimbleton dedi: Aynı fikirdeyim hocam. Roblox çok fazla saldırıya uğrayan bir oyun. Genişletmek için tıkla... Roblox o kadar düşük siber güvenlikli olsaydı bu özelliği asla getirmezlerdi, yaş doğrulama uzun zamandır olan bir özellik. Artı 0 Eksi
Hank J Wimbleton dedi: Aynı fikirdeyim hocam. Roblox çok fazla saldırıya uğrayan bir oyun. Genişletmek için tıkla... Roblox o kadar düşük siber güvenlikli olsaydı bu özelliği asla getirmezlerdi, yaş doğrulama uzun zamandır olan bir özellik.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 9 Kasım 2021 #10 Çılgınmehmet48 dedi: Roblox o kadar düşük siber güvenlikli olsaydı bu özelliği asla getirmezlerdi, yaş doğrulama uzun zamandır olan bir özellik. Genişletmek için tıkla... Böyle düşünüyorsanız neden konuyu açtınız anlayamadım Artı 0 Eksi
Çılgınmehmet48 dedi: Roblox o kadar düşük siber güvenlikli olsaydı bu özelliği asla getirmezlerdi, yaş doğrulama uzun zamandır olan bir özellik. Genişletmek için tıkla... Böyle düşünüyorsanız neden konuyu açtınız anlayamadım