Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 10 Eylül 2023 #11 hebevnejs dedi: Hocam ayip olmazsa bi' şey soracağım:Roblox oynuyor muydunuz ? Oynuyorsanız isminiz ''Kugget'' mi ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne ayıbı olacak? Oynamıyorum da nereden bağladınız Kugget ismine acaba
hebevnejs dedi: Hocam ayip olmazsa bi' şey soracağım:Roblox oynuyor muydunuz ? Oynuyorsanız isminiz ''Kugget'' mi ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne ayıbı olacak? Oynamıyorum da nereden bağladınız Kugget ismine acaba
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.290 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #12 Akeron dedi: Bir arkadaşınız oyunda olunca siz play deyince otomatik olarak arkadaşınızın sunucusuna atar, belki eskiden hep arkadaşlarınızın sunucusuna giriyorsunuzdur otomatik olarak. Genişletmek için tıkla... Türk serverlarına girmek için min. 5 kez gir çık yapıyorum inanın bana Keremmss dedi: Yok hocam ne ayıbı olacak? Oynamıyorum da nereden bağladınız Kugget ismine acaba Genişletmek için tıkla... Tamamdır kusura bakmayın XD Başka biri ile karıştırdım sizi o zaman.
Akeron dedi: Bir arkadaşınız oyunda olunca siz play deyince otomatik olarak arkadaşınızın sunucusuna atar, belki eskiden hep arkadaşlarınızın sunucusuna giriyorsunuzdur otomatik olarak. Genişletmek için tıkla... Türk serverlarına girmek için min. 5 kez gir çık yapıyorum inanın bana Keremmss dedi: Yok hocam ne ayıbı olacak? Oynamıyorum da nereden bağladınız Kugget ismine acaba Genişletmek için tıkla... Tamamdır kusura bakmayın XD Başka biri ile karıştırdım sizi o zaman.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 10 Eylül 2023 #13 hebevnejs dedi: Türk sunucularına girmek için min. 5 kez gir çık yapıyorum inanın bana. Genişletmek için tıkla... Sunucular kısmından en az ping değeri olana girin fakat; Arap insanlar da çıkabilir.
hebevnejs dedi: Türk sunucularına girmek için min. 5 kez gir çık yapıyorum inanın bana. Genişletmek için tıkla... Sunucular kısmından en az ping değeri olana girin fakat; Arap insanlar da çıkabilir.