Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 10 Eylül 2023 #11 hebevnejs dedi: Hocam ayip olmazsa bi' şey soracağım:Roblox oynuyor muydunuz ? Oynuyorsanız isminiz ''Kugget'' mi ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne ayıbı olacak? Oynamıyorum da nereden bağladınız Kugget ismine acaba
hebevnejs dedi: Hocam ayip olmazsa bi' şey soracağım:Roblox oynuyor muydunuz ? Oynuyorsanız isminiz ''Kugget'' mi ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne ayıbı olacak? Oynamıyorum da nereden bağladınız Kugget ismine acaba
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.493 Makaleler 1 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #12 Akeron dedi: Bir arkadaşınız oyunda olunca siz play deyince otomatik olarak arkadaşınızın sunucusuna atar, belki eskiden hep arkadaşlarınızın sunucusuna giriyorsunuzdur otomatik olarak. Genişletmek için tıkla... Türk serverlarına girmek için min. 5 kez gir çık yapıyorum inanın bana Keremmss dedi: Yok hocam ne ayıbı olacak? Oynamıyorum da nereden bağladınız Kugget ismine acaba Genişletmek için tıkla... Tamamdır kusura bakmayın XD Başka biri ile karıştırdım sizi o zaman.
Akeron dedi: Bir arkadaşınız oyunda olunca siz play deyince otomatik olarak arkadaşınızın sunucusuna atar, belki eskiden hep arkadaşlarınızın sunucusuna giriyorsunuzdur otomatik olarak. Genişletmek için tıkla... Türk serverlarına girmek için min. 5 kez gir çık yapıyorum inanın bana Keremmss dedi: Yok hocam ne ayıbı olacak? Oynamıyorum da nereden bağladınız Kugget ismine acaba Genişletmek için tıkla... Tamamdır kusura bakmayın XD Başka biri ile karıştırdım sizi o zaman.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 10 Eylül 2023 #13 hebevnejs dedi: Türk sunucularına girmek için min. 5 kez gir çık yapıyorum inanın bana. Genişletmek için tıkla... Sunucular kısmından en az ping değeri olana girin fakat; Arap insanlar da çıkabilir.
hebevnejs dedi: Türk sunucularına girmek için min. 5 kez gir çık yapıyorum inanın bana. Genişletmek için tıkla... Sunucular kısmından en az ping değeri olana girin fakat; Arap insanlar da çıkabilir.