Deliller Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 25 Çözümler 1 6 Mart 2023 #1 Selam, size bir soru sormak istiyorum. Roblox'da uyarı yemenin bir sınırı var mı? Örneğin 2 tane uyarı yersem 3. de Roblox'dan banlanır mıyım?
Selam, size bir soru sormak istiyorum. Roblox'da uyarı yemenin bir sınırı var mı? Örneğin 2 tane uyarı yersem 3. de Roblox'dan banlanır mıyım?
Robius Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 579 Çözümler 1 6 Mart 2023 #2 Evet 3 kere yersen hesabın silinir.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #3 Deliller dedi: Selam, size bir soru sormak istiyorum. Roblox'da uyarı yemenin bir sınırı var mı? Örneğin 2 tane uyarı yersem 3. de Roblox'dan banlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben çok fazla yedim hala duruyor en fazla 1 hafta ban yedim.
Deliller dedi: Selam, size bir soru sormak istiyorum. Roblox'da uyarı yemenin bir sınırı var mı? Örneğin 2 tane uyarı yersem 3. de Roblox'dan banlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben çok fazla yedim hala duruyor en fazla 1 hafta ban yedim.
Deliller Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 25 Çözümler 1 6 Mart 2023 #4 Robius dedi: Evet 3 kere yersen hesabın silinir. Genişletmek için tıkla... Geçici olarak mı? ayberkmv1 dedi: Ben çok fazla yedim hala duruyor en fazla 1 hafta ban yedim. Genişletmek için tıkla... Ne kadar yediniz?
Robius dedi: Evet 3 kere yersen hesabın silinir. Genişletmek için tıkla... Geçici olarak mı? ayberkmv1 dedi: Ben çok fazla yedim hala duruyor en fazla 1 hafta ban yedim. Genişletmek için tıkla... Ne kadar yediniz?
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #5 Deliller dedi: Geçici olarak mı? Ne kadar yediniz? Genişletmek için tıkla... 10'a yakın.