KiyopoX Centipat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi Roblox'un içindeki bir oyunun ayarlarını değiştirmem lazım FPS 40'larda sabitlenmiş hiçbir türlü değiştiremiyorum.
Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi Roblox'un içindeki bir oyunun ayarlarını değiştirmem lazım FPS 40'larda sabitlenmiş hiçbir türlü değiştiremiyorum.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.290 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #2 KiyopoX dedi: Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi Roblox'un içindeki bir oyunun ayarlarını değiştirmem lazım FPS 40'larda sabitlenmiş hiçbir türlü değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bağlanıp oynamıyor musunuz? böyle bir şey mümkün değil diye biliyorum.
KiyopoX dedi: Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi Roblox'un içindeki bir oyunun ayarlarını değiştirmem lazım FPS 40'larda sabitlenmiş hiçbir türlü değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bağlanıp oynamıyor musunuz? böyle bir şey mümkün değil diye biliyorum.
Ebes Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 291 Makaleler 1 Yer Antalya 1 Şubat 2025 #3 KiyopoX dedi: Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi Roblox'un içindeki bir oyunun ayarlarını değiştirmem lazım FPS 40'larda sabitlenmiş hiçbir türlü değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Robloxun genel ayarlar kısmında minimum fps seçeneği geldi zaten. 60 144 240 diye sıralanıyor, config ayarlarına erişmeniz biraz zor çünkü kendi dosyalarına çok güçlü bir antivirüs sistemi entegre ettiler.
KiyopoX dedi: Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi Roblox'un içindeki bir oyunun ayarlarını değiştirmem lazım FPS 40'larda sabitlenmiş hiçbir türlü değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Robloxun genel ayarlar kısmında minimum fps seçeneği geldi zaten. 60 144 240 diye sıralanıyor, config ayarlarına erişmeniz biraz zor çünkü kendi dosyalarına çok güçlü bir antivirüs sistemi entegre ettiler.