Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #1 Bunun çözümü var mıdır?
Çözüm AkınTR 29 Ağustos 2021 Zeki Fırıldak dedi: 2 kere denedim olmadı gittim bütün Defender'ları kapattım belki onun yüzündendir diye gene olmadı bu sabah girmiştim ama :/ Genişletmek için tıkla... %Localappdata% konumunda önceki kurulum dosyaları kalmış olabilir onları da silip tekrar yüklediniz mi eğer olmaz ise desteğe yazabilirsiniz link
Zeki Fırıldak dedi: 2 kere denedim olmadı gittim bütün Defender'ları kapattım belki onun yüzündendir diye gene olmadı bu sabah girmiştim ama :/ Genişletmek için tıkla... %Localappdata% konumunda önceki kurulum dosyaları kalmış olabilir onları da silip tekrar yüklediniz mi eğer olmaz ise desteğe yazabilirsiniz link
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 29 Ağustos 2021 #2 YouTube'da çözümü var link paylaşmak yasak diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 29 Ağustos 2021 #3 Diğer Roblox nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #4 AkınTR dedi: YouTube'da çözümü var link paylaşmak yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yazarak bulabilirim? Eternal777 dedi: Eki Görüntüle 1152566 Diğer Roblox nedir? Genişletmek için tıkla... Bu Artı 0 Eksi
AkınTR dedi: YouTube'da çözümü var link paylaşmak yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yazarak bulabilirim? Eternal777 dedi: Eki Görüntüle 1152566 Diğer Roblox nedir? Genişletmek için tıkla... Bu
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 29 Ağustos 2021 #5 Zeki Fırıldak dedi: Ne yazarak bulabilirim? Eki Görüntüle 1152567 Bu. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış bakmışım Roblox initialization error 4 çözümü varmış. Roblox'u silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
Zeki Fırıldak dedi: Ne yazarak bulabilirim? Eki Görüntüle 1152567 Bu. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış bakmışım Roblox initialization error 4 çözümü varmış. Roblox'u silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
KS KS Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #6 AkınTR dedi: Pardon yanlış bakmışım Roblox initialization error 4 çözümü varmış. Roblox'u silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 2 kere denedim olmadı gittim bütün Defender'ları kapattım belki onun yüzündendir diye gene olmadı bu sabah girmiştim ama :/ Artı 0 Eksi
AkınTR dedi: Pardon yanlış bakmışım Roblox initialization error 4 çözümü varmış. Roblox'u silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 2 kere denedim olmadı gittim bütün Defender'ları kapattım belki onun yüzündendir diye gene olmadı bu sabah girmiştim ama :/
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 29 Ağustos 2021 #7 Zeki Fırıldak dedi: 2 kere denedim olmadı gittim bütün Defender'ları kapattım belki onun yüzündendir diye gene olmadı bu sabah girmiştim ama :/ Genişletmek için tıkla... %Localappdata% konumunda önceki kurulum dosyaları kalmış olabilir onları da silip tekrar yüklediniz mi eğer olmaz ise desteğe yazabilirsiniz link Artı 0 Eksi Çözüm
Zeki Fırıldak dedi: 2 kere denedim olmadı gittim bütün Defender'ları kapattım belki onun yüzündendir diye gene olmadı bu sabah girmiştim ama :/ Genişletmek için tıkla... %Localappdata% konumunda önceki kurulum dosyaları kalmış olabilir onları da silip tekrar yüklediniz mi eğer olmaz ise desteğe yazabilirsiniz link
KS KS Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #8 AkınTR dedi: %Localappdata% konumunda önceki kurulum dosyaları kalmış olabilir onları da silip tekrar yüklediniz mi eğer olmaz ise desteğe yazabilirsiniz link Genişletmek için tıkla... Deneyeyim AkınTR dedi: %Localappdata% konumunda önceki kurulum dosyaları kalmış olabilir onları da silip tekrar yüklediniz mi eğer olmaz ise desteğe yazabilirsiniz link Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu ek olarak temp %temp% ve prefetchden silip yineden yükledim ve oldu. Son düzenleme: 29 Ağustos 2021 Artı 1 Eksi
AkınTR dedi: %Localappdata% konumunda önceki kurulum dosyaları kalmış olabilir onları da silip tekrar yüklediniz mi eğer olmaz ise desteğe yazabilirsiniz link Genişletmek için tıkla... Deneyeyim AkınTR dedi: %Localappdata% konumunda önceki kurulum dosyaları kalmış olabilir onları da silip tekrar yüklediniz mi eğer olmaz ise desteğe yazabilirsiniz link Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu ek olarak temp %temp% ve prefetchden silip yineden yükledim ve oldu.