gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Roblox'ta oyuna kasmazken Alt+Tab attıktan sonra dehşet bir kasma oluyor. 3 saniyede bir drop yiyorum, oyuna girince düzeliyor. Tam ekran ve tam ekransız denedim bir şey değişmedi. Gördüğüm kadarıyla başka oyunlarda yok. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2024
Roblox'ta oyuna kasmazken Alt+Tab attıktan sonra dehşet bir kasma oluyor. 3 saniyede bir drop yiyorum, oyuna girince düzeliyor. Tam ekran ve tam ekransız denedim bir şey değişmedi. Gördüğüm kadarıyla başka oyunlarda yok.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.349 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 Sanırım SSD ve ya HDD ile alakalı bir problem bu. Depolama birimin nedir? Artı 0 Eksi
KS KS gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 balkann dedi: Sanırım SSD veya HDD ile alakalı bir problem bu. Depolama birimin nedir? Genişletmek için tıkla... SSD fakat bundan dolayı olduğunu sanmıyorum sadece Roblox'ta yaşanıyor. Artı 0 Eksi
balkann dedi: Sanırım SSD veya HDD ile alakalı bir problem bu. Depolama birimin nedir? Genişletmek için tıkla... SSD fakat bundan dolayı olduğunu sanmıyorum sadece Roblox'ta yaşanıyor.