sharon Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 Roblox'ta ban yedikten sonra log out tusu calismiyor, basiyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Oyunu silip yeniden yukledim, hiçbir şey degismedi. Dosya Ekleri 1725024036191.png 100,8 KB · Görüntüleme: 87
Roblox'ta ban yedikten sonra log out tusu calismiyor, basiyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Oyunu silip yeniden yukledim, hiçbir şey degismedi.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 30 Ağustos 2024 #2 sharon dedi: Roblox'ta ban yedikten sonra log out tusu calismiyor, basiyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Oyunu silip yeniden yukledim, hiçbir şey degismedi. Genişletmek için tıkla... İlk önce locala gir, sonra Roblox klasörünü sil ama önce programı direk kaldır. Daha sonra temp gir sil. Olmazsa artıklar, login çerezleri vardır.
sharon dedi: Roblox'ta ban yedikten sonra log out tusu calismiyor, basiyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Oyunu silip yeniden yukledim, hiçbir şey degismedi. Genişletmek için tıkla... İlk önce locala gir, sonra Roblox klasörünü sil ama önce programı direk kaldır. Daha sonra temp gir sil. Olmazsa artıklar, login çerezleri vardır.
sharon Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #3 discordf dedi: İlk önce locala gir, sonra Roblox klasörünü sil ama önce programı direk kaldır. Daha sonra temp gir sil. Olmazsa artıklar, login çerezleri vardır. Genişletmek için tıkla... Dediklerini denedim zaten ama bir şey degişmedi.
discordf dedi: İlk önce locala gir, sonra Roblox klasörünü sil ama önce programı direk kaldır. Daha sonra temp gir sil. Olmazsa artıklar, login çerezleri vardır. Genişletmek için tıkla... Dediklerini denedim zaten ama bir şey degişmedi.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 30 Ağustos 2024 #4 sharon dedi: Dediklerini denedim zaten ama bir şey degişmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam ceza aldıysanız aldınız, haketmişsiniz demek ki. Yardımcı olamam maalesef, sürenin bitmesini bekleyin.
sharon dedi: Dediklerini denedim zaten ama bir şey degişmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam ceza aldıysanız aldınız, haketmişsiniz demek ki. Yardımcı olamam maalesef, sürenin bitmesini bekleyin.