kai0 Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Ekran kartım iyi fakat Roblox'ta 30-35 almaya başladım. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2023
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #11 Linux Kaymak dedi: Cevabı ekledim. Bakar mısınız? Ayrıca V-Sync açık mı? Genişletmek için tıkla... Roblox'da V-Sync her zaman açık kaldırmanın tek yolu plugin kullanmak. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Cevabı ekledim. Bakar mısınız? Ayrıca V-Sync açık mı? Genişletmek için tıkla... Roblox'da V-Sync her zaman açık kaldırmanın tek yolu plugin kullanmak.
KS KS kai0 Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #12 Linux Kaymak dedi: Sisteminizi yazın. Ben Intel UHD Ghrapics 4 GB RAM laptopumla 70 FPS civarı alıyordum siz nasıl 35 alıyorsunuz? FPS kısıtlamsı filan yok değil mi? Ayarlardan bi' bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kısıtlamaya ve VSYNC ye nerden bakacağım? Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Sisteminizi yazın. Ben Intel UHD Ghrapics 4 GB RAM laptopumla 70 FPS civarı alıyordum siz nasıl 35 alıyorsunuz? FPS kısıtlamsı filan yok değil mi? Ayarlardan bi' bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kısıtlamaya ve VSYNC ye nerden bakacağım?
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.204 Çözümler 22 5 Eylül 2023 #13 Laptop kullanıyorsunuz muhtemelen Intel HD Graphics kullanıyor NVIDIA Denetim Masası ayarlarını böyle yapın deneyin. Artı 0 Eksi
Laptop kullanıyorsunuz muhtemelen Intel HD Graphics kullanıyor NVIDIA Denetim Masası ayarlarını böyle yapın deneyin.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 5 Eylül 2023 #14 kai0 dedi: Kısıtlamaya ve VSYNC ye nerden bakacağım? Genişletmek için tıkla... Roblox FPS limiti kaldırma Roblox'ta FPS'im 60'ı geçmiyor. Bu limiti nasıl kaldırırım? Ve ben limited ticareti yaparak para kazanıyorum. Eğer limiti kadırırsam hile gibi sayıp hesabımı engellerler mi? www.technopat.net Artı 0 Eksi
kai0 dedi: Kısıtlamaya ve VSYNC ye nerden bakacağım? Genişletmek için tıkla... Roblox FPS limiti kaldırma Roblox'ta FPS'im 60'ı geçmiyor. Bu limiti nasıl kaldırırım? Ve ben limited ticareti yaparak para kazanıyorum. Eğer limiti kadırırsam hile gibi sayıp hesabımı engellerler mi? www.technopat.net
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #15 kai0 dedi: Kısıtlamaya ve V-Sync'ye nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... V-Sync bakamzsın Roblox'da her zaman açıktır FPS unlocker ile açabilirsin anca onu da Roblox bazen hile olarak algılayabiliyor. Artı 0 Eksi
kai0 dedi: Kısıtlamaya ve V-Sync'ye nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... V-Sync bakamzsın Roblox'da her zaman açıktır FPS unlocker ile açabilirsin anca onu da Roblox bazen hile olarak algılayabiliyor.
KS KS kai0 Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #16 Linux Kaymak dedi: Cevabı ekledim. Bakar mısınız? Ayrıca VSYNC açık mı? Genişletmek için tıkla... Kısıtlamaya ve VSYNC ye nerden bakabilirim? Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Cevabı ekledim. Bakar mısınız? Ayrıca VSYNC açık mı? Genişletmek için tıkla... Kısıtlamaya ve VSYNC ye nerden bakabilirim?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 5 Eylül 2023 #17 kai0 dedi: Kısıtlamaya ve VSYNC ye nerden bakacağım? Genişletmek için tıkla... Ayrıca harici ekran kartı var mı? Onu kullanıyor olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
kai0 dedi: Kısıtlamaya ve VSYNC ye nerden bakacağım? Genişletmek için tıkla... Ayrıca harici ekran kartı var mı? Onu kullanıyor olabilir misiniz?
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.204 Çözümler 22 5 Eylül 2023 #18 Laptop modelini ve markasını tam olarak yazar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS kai0 Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #19 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Laptop modelini ve markasını tam olarak yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Asus Tuf Gaming F15 Artı 0 Eksi
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Laptop modelini ve markasını tam olarak yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Asus Tuf Gaming F15
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.204 Çözümler 22 5 Eylül 2023 #20 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Laptop kullanıyorsunuz muhtemelen Intel HD Graphics kullanıyor NVIDIA Denetim Masası ayarlarını böyle yapın deneyin. Eki Görüntüle 1931700 Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin. Artı 0 Eksi
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Laptop kullanıyorsunuz muhtemelen Intel HD Graphics kullanıyor NVIDIA Denetim Masası ayarlarını böyle yapın deneyin. Eki Görüntüle 1931700 Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin.