Roblox'a olabildiğince düşük ping (ms) ile girmek istiyorum. Bunun için GoodbyeDPI Turkey, WARP ve ProtonVPN gibi yöntemleri denedim ancak her birinde farklı sorunlarla karşılaştım.
GoodbyeDPI turkey: Bağlantı sorunları yaşatıyor. Alternatif modlarını da denedim ancak bazıları internet bağlantısı hatası veriyor, tekrar tekrar denediğimde bazen açılıyor, bazen ise hiç çalışmıyor.
ProtonVPN: Ping değerleri zaten oldukça yüksek, bu yüzden pek kullanışlı değil.
WARP: Çok değişken sonuçlar veriyor. Bazen 60 ms civarında gayet iyi çalışırken, bazen de siteler bile açılmıyor.
Bu sorunlara kalıcı bir çözüm ya da daha iyi alternatif yöntemler varsa öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.
Sıkıntıdan kastı anlayamadım ama kounda biraz daha spesifik olmam gerekridi galiba GoodbyeDPI ile girdiğimde internete bağlanamadı HTTP hataları gibi şeyler çıkıyor
Düzenleme yapayım ve fotoğraf ekleyeyim daha rahat anlaşılsın
Sıkıntıdan kastı anlayamadım ama kounda biraz daha spesifik olmam gerekridi galiba GoodbyeDPI ile girdiğimde internete bağlanamadı HTTP hataları gibi şeyler çıkıyor.
Hocam ben yanlış anladim duzenlenmemis mesajda, internete giremediniz zannettim. Bu uyariyi ben de aliyorum cogunlukla, bunun çözümü dedigim gibi local appdatadaki Roblox temp ve log dosyalarini silmek.
Hocam ben yanlış anladim duzenlenmemis mesajda, internete giremediniz zannettim. Bu uyariyi ben de aliyorum cogunlukla, bunun çözümü dedigim gibi local appdatadaki Roblox temp ve log dosyalarini silmek.
Windows + r tuslarina basip %localappdata% yazin. Orada Roblox klasorundeki logs klasorundekileri silin. Olmazsa 1 şey daha var bulabilirsem onu da soyleyecegim.
Windows + r tuslarina basip %localappdata% yazin. Orada Roblox klasorundeki logs klasorundekileri silin. Olmazsa 1 şey daha var bulabilirsem onu da soyleyecegim.