Roblox'ta düşük ping ile nasıl oynanır?

MahmutBey27

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Roblox ülkemizde yasaklandı ve ben oynamak istiyorum fakat GoodbyeDPI veya WARP ile girdiğimde ping minimum 300 oluyor. Bu yüzden oyun oynanmıyor. Düşük ping ile nasıl Roblox oynayabilirim?

Kaspersky VPN kullanın ayda çok ucuz bir miktar ile sınırsız erişim alabiliyorsunuz şu anlık en hızlı VPN.

Merhaba. Roblox ülkemizde yasaklandı ve ben oynamak istiyorum fakat GoodbyeDPI veya WARP ile girdiğimde ping minimum 300 oluyor. Bu yüzden oyun oynanmıyor. Düşük ping ile nasıl Roblox oynayabilirim?
Pingin 300 olduğu sunucular genelde Amerika'daki ya da Almanya'daki sunucular oluyor bloxstrap indirin size girdiğiniz sunucunun IP bilgilerini sağlar İngiltere'ye ya da mısıra denk gelene kadar server değiştirirseniz 50Mbps internetle 80-100 arası pingle oynarsınız.

WARP ile gir ancak WARP modunu değil sadece 1.1.1.1. modunu aç. Yalnızca DNS değiştirdiği için internet hızına pek etki etmez.

1.1.1.1 robloxa girmiyor. WARP olması lazım.
Bende 1.1.1.1. ile hem discord hem yasaklı siteler hemde robloxa giriyor hocam. Ama şu var ki turkcell de çalışmıyor cloudflare. Ne 1.1.1.1. ne de WARP ikisi de çalışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…