Leonidas I Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #1 Robloxa ara sıra giriyorum onda da 1 oyun oynuyorum. Düzgün girdiğimde mouse imleci yok, sadece konsolla kontrol edebilirsiniz fakat konsolla oynanacak bir oyun değil hani çok zor. Bunu nasıl çözebilirim?
Robloxa ara sıra giriyorum onda da 1 oyun oynuyorum. Düzgün girdiğimde mouse imleci yok, sadece konsolla kontrol edebilirsiniz fakat konsolla oynanacak bir oyun değil hani çok zor. Bunu nasıl çözebilirim?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 26 Nisan 2023 #2 Oyunun kendi kontrollerine bir göz at. Artı 0 Eksi
KS KS Leonidas I Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #3 Kükreyen Deli Adam dedi: Oyunun kendi kontrollerine bir göz at. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim pek bilgim yok. Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: Oyunun kendi kontrollerine bir göz at. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim pek bilgim yok.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 26 Nisan 2023 #4 Leonidas I dedi: Nasıl yapabilirim pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız oyunun kontrollerine bakın hocam ben nereden bileyim. M Menu diyor mesela bas M'ye. Artı 0 Eksi
Leonidas I dedi: Nasıl yapabilirim pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız oyunun kontrollerine bakın hocam ben nereden bileyim. M Menu diyor mesela bas M'ye.
KS KS Leonidas I Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #5 Kükreyen Deli Adam dedi: Oynadığınız oyunun kontrollerine bakın hocam ben nereden bileyim. M menu diyor mesela bas M'ye. Genişletmek için tıkla... Bakayım bir. Kükreyen Deli Adam dedi: Oynadığınız oyunun kontrollerine bakın hocam ben nereden bileyim. M menu diyor mesela bas M'ye. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir şey değil. Leonidas I dedi: Bakayım bir. Yok öyle bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Yani baktım herhangi kontrollere dair bir şey yok. Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: Oynadığınız oyunun kontrollerine bakın hocam ben nereden bileyim. M menu diyor mesela bas M'ye. Genişletmek için tıkla... Bakayım bir. Kükreyen Deli Adam dedi: Oynadığınız oyunun kontrollerine bakın hocam ben nereden bileyim. M menu diyor mesela bas M'ye. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir şey değil. Leonidas I dedi: Bakayım bir. Yok öyle bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Yani baktım herhangi kontrollere dair bir şey yok.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 26 Nisan 2023 #6 Leonidas I dedi: Bakayım bir. Yok öyle bir şey değil. Yani baktım herhangi kontrollere dair bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Şu tuşa basın hocam : \ bu arada klavyenizde yoksa "alt gr + ?" yapın. Artı 0 Eksi
Leonidas I dedi: Bakayım bir. Yok öyle bir şey değil. Yani baktım herhangi kontrollere dair bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Şu tuşa basın hocam : \ bu arada klavyenizde yoksa "alt gr + ?" yapın.
KS KS Leonidas I Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #7 Kükreyen Deli Adam dedi: Şu tuşa basın hocam: \ Genişletmek için tıkla... Denerim birazdan sağ olun. Kükreyen Deli Adam dedi: Şu tuşa basın hocam: \ bu arada klavyenizde yoksa "alt gr +?" yapın. Genişletmek için tıkla... Kusuruma bakmayın anca bakabildim düzelmiyor yani değişmiyor. Son düzenleme: 26 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: Şu tuşa basın hocam: \ Genişletmek için tıkla... Denerim birazdan sağ olun. Kükreyen Deli Adam dedi: Şu tuşa basın hocam: \ bu arada klavyenizde yoksa "alt gr +?" yapın. Genişletmek için tıkla... Kusuruma bakmayın anca bakabildim düzelmiyor yani değişmiyor.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 26 Nisan 2023 #8 Leonidas I dedi: Denerim birazdan sağ olun. Kusuruma bakmayın anca bakabildim düzelmiyor yani değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam o zaman, çoğu kişi bu yöntemle çözmüş. Artı 0 Eksi
Leonidas I dedi: Denerim birazdan sağ olun. Kusuruma bakmayın anca bakabildim düzelmiyor yani değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam o zaman, çoğu kişi bu yöntemle çözmüş.
KS KS Leonidas I Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #9 Kükreyen Deli Adam dedi: Bilmiyorum hocam o zaman, çoğu kişi bu yöntemle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Boş verin oynamam herhalde çözmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: Bilmiyorum hocam o zaman, çoğu kişi bu yöntemle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Boş verin oynamam herhalde çözmeye çalıştığınız için teşekkür ederim.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 26 Nisan 2023 #10 Leonidas I dedi: Boş verin oynamam herhalde çözmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, kısa sürede kurtulmanız dileğiyle. Artı 0 Eksi
Leonidas I dedi: Boş verin oynamam herhalde çözmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, kısa sürede kurtulmanız dileğiyle.