D drake2825 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:55 #1 Merhaba. Laptop üzerinden Wi-Fi ile bağlanıyorum, GoodbyeDPI açtığımda çalışmıyor. Yapabileceğim ne var?
Merhaba. Laptop üzerinden Wi-Fi ile bağlanıyorum, GoodbyeDPI açtığımda çalışmıyor. Yapabileceğim ne var?
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan Pazartesi 22:04 #2 drake2825 dedi: Merhaba. Laptop üzerinden Wi-Fi ile bağlanıyorum, GoodbyeDPI açtığımda çalışmıyor. Yapabileceğim ne var? Genişletmek için tıkla... WARP indirin onunla girin garanti yöntem.
drake2825 dedi: Merhaba. Laptop üzerinden Wi-Fi ile bağlanıyorum, GoodbyeDPI açtığımda çalışmıyor. Yapabileceğim ne var? Genişletmek için tıkla... WARP indirin onunla girin garanti yöntem.
D drake2825 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:06 #3 NinimuRarei dedi: WARP indirin onunla girin garanti yöntem. Genişletmek için tıkla... Warp kullanıyorum ama ms çok dalgalanıyor kullanılacak gibi degil
NinimuRarei dedi: WARP indirin onunla girin garanti yöntem. Genişletmek için tıkla... Warp kullanıyorum ama ms çok dalgalanıyor kullanılacak gibi degil
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 247 Çözümler 1 Pazartesi 22:13 #4 drake2825 dedi: WARP kullanıyorum ama ms çok dalgalanıyor kullanılacak gibi degil. Genişletmek için tıkla... DNS kullan gayet iyi bence.
drake2825 dedi: WARP kullanıyorum ama ms çok dalgalanıyor kullanılacak gibi degil. Genişletmek için tıkla... DNS kullan gayet iyi bence.
D drake2825 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:16 #5 Rodwash dedi: DNS kullan gayet iyi bence. Genişletmek için tıkla... Sorunda orada zaten DNS kısmı warptada çalışmıyor 1.1.1.1 başlatıyorum çalışmıyor sadece WARP özellikli yazan çalışıyor oda kötü çok ping çıkartıyor.
Rodwash dedi: DNS kullan gayet iyi bence. Genişletmek için tıkla... Sorunda orada zaten DNS kısmı warptada çalışmıyor 1.1.1.1 başlatıyorum çalışmıyor sadece WARP özellikli yazan çalışıyor oda kötü çok ping çıkartıyor.
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 247 Çözümler 1 Pazartesi 22:18 #6 Bilgisayarımda sadece DNS kurulu Roblox'a giriyor hocam ayarlardan sadece DNS'i ayarladım oynayabiliyorum.
Bilgisayarımda sadece DNS kurulu Roblox'a giriyor hocam ayarlardan sadece DNS'i ayarladım oynayabiliyorum.
D drake2825 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:21 #7 Bilmiyorum IPv4 DNS sunucuları yerine 1.1.1.1 Alternatif ise 1.0.0.1 yaptım yine çalışmıyor çözemedim.
Bilmiyorum IPv4 DNS sunucuları yerine 1.1.1.1 Alternatif ise 1.0.0.1 yaptım yine çalışmıyor çözemedim.
T Tux992 Femtopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 01:16 #8 drake2825 dedi: Bilmiyorum IPv4 DNS sunucuları yerine 1.1.1.1 Alternatif ise 1.0.0.1 yaptım yine çalışmıyor çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video bakabilirsiniz.
drake2825 dedi: Bilmiyorum IPv4 DNS sunucuları yerine 1.1.1.1 Alternatif ise 1.0.0.1 yaptım yine çalışmıyor çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video bakabilirsiniz.