yusf_3 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #1 Sormak istediğim kısaca şu: Roblox'ta bütün oyunlardan birden ban yeme diye bir şey var mı? Yani hesap banı, oyunların attığı banları kastetmiyorum.
Sormak istediğim kısaca şu: Roblox'ta bütün oyunlardan birden ban yeme diye bir şey var mı? Yani hesap banı, oyunların attığı banları kastetmiyorum.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 25 Kasım 2021 #2 yusf_3 dedi: Sormak istediğim kısaca şu: Roblox'ta bütün oyunlardan birden ban yeme diye bir şey var mı? Yani hesap banı, oyunların attığı banları kastetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, hesabını direk silebiliyorlar. Artı 0 Eksi
yusf_3 dedi: Sormak istediğim kısaca şu: Roblox'ta bütün oyunlardan birden ban yeme diye bir şey var mı? Yani hesap banı, oyunların attığı banları kastetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, hesabını direk silebiliyorlar.
KS KS yusf_3 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #3 William Crusader dedi: Evet, hesabını direk silebiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Hangi şartlarda peki? Uyarı sistemi vs. var mı? Artı 0 Eksi
William Crusader dedi: Evet, hesabını direk silebiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Hangi şartlarda peki? Uyarı sistemi vs. var mı?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 25 Kasım 2021 #4 yusf_3 dedi: Hangi şartlarda peki? Uyarı sistemi vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Kuralları büyük ölçüde çiğnersen. +18 resim paylaşımı buna dahil. Artı 0 Eksi
yusf_3 dedi: Hangi şartlarda peki? Uyarı sistemi vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Kuralları büyük ölçüde çiğnersen. +18 resim paylaşımı buna dahil.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 25 Kasım 2021 #5 +18 paylaşımlar, küfür veya hakaret (ilk başta uyarı alıyorsunuz), dolandırıcılık, uygunsuz isim/oyun/kıyafet, iade edip parayı geri alma olayını yapmak gibi şeylerden hesabınız kapatılır ve silinir. Artı 0 Eksi
+18 paylaşımlar, küfür veya hakaret (ilk başta uyarı alıyorsunuz), dolandırıcılık, uygunsuz isim/oyun/kıyafet, iade edip parayı geri alma olayını yapmak gibi şeylerden hesabınız kapatılır ve silinir.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #6 Evet var bir ara hile kullanmıştım ama ban yememiştim Artı 0 Eksi
M merakli22 Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #7 ip ban sistemide bulunuyor Artı 0 Eksi