Sosisliekmek Yoctopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #1 Roblox hesabıma giremiyorum girme esnasında şu ekranda kalıyor. Full bu ekranda kalıyor Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNGtechno.PNG 23,1 KB · Görüntüleme: 65
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 907 Çözümler 13 3 Mart 2023 #2 Sosisliekmek dedi: Roblox hesabıma giremiyorum girme esnasında şu ekranda kalıyor. Full bu ekranda kalıyor Genişletmek için tıkla... VPN kullanıyorsanız bu durum gerçekleşir. Kapatıp deneyin ve farklı bir DNS kullanmayın. Artı 0 Eksi
Sosisliekmek dedi: Roblox hesabıma giremiyorum girme esnasında şu ekranda kalıyor. Full bu ekranda kalıyor Genişletmek için tıkla... VPN kullanıyorsanız bu durum gerçekleşir. Kapatıp deneyin ve farklı bir DNS kullanmayın.
KS KS Sosisliekmek Yoctopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #3 emr0 dedi: VPN kullanıyorsanız bu durum gerçekleşir. Kapatıp deneyin ve farklı bir DNS kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Vpn kullanmıyorum DNSde değiştirmedim. Artı 0 Eksi
emr0 dedi: VPN kullanıyorsanız bu durum gerçekleşir. Kapatıp deneyin ve farklı bir DNS kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Vpn kullanmıyorum DNSde değiştirmedim.