egeew Femtopat Katılım 26 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #1 Roblox oynuyorum, görev yöneticisindeyken GPU kullanımı çok yüksek diyor ve oyuna girdiğimde ekran kartı kendini kapatıyor.
Roblox oynuyorum, görev yöneticisindeyken GPU kullanımı çok yüksek diyor ve oyuna girdiğimde ekran kartı kendini kapatıyor.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.475 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 27 Temmuz 2025 #2 egeew dedi: Roblox oynuyorum, görev yöneticisindeyken GPU kullanımı çok yüksek diyor ve oyuna girdiğimde ekran kartı kendini kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
egeew dedi: Roblox oynuyorum, görev yöneticisindeyken GPU kullanımı çok yüksek diyor ve oyuna girdiğimde ekran kartı kendini kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir?
KS KS egeew Femtopat Katılım 26 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #3 yigit.ked dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... RX 580 Sapphire 8 GB i5-9400F 2.90 GHz. Artı 0 Eksi