KGNAk Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #1 Roblox'ta ininal ile Robux alınmıyor. Yeterli para var ama olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2023
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #2 KGNAk dedi: Roblox'ta ininal ile Robux alınmıyor. Yeterli para var ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Vergi istiyor olabilir 5 TL daha atmayı dene öyle satın al istersen. Artı 0 Eksi
KGNAk dedi: Roblox'ta ininal ile Robux alınmıyor. Yeterli para var ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Vergi istiyor olabilir 5 TL daha atmayı dene öyle satın al istersen.
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.091 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #3 KGNAk dedi: Roblox'ta ininal ile Robux alınmıyor. Yeterli para var ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Google Play kartı al ininalın uygulamasından. Öyle dene. Artı 0 Eksi
KGNAk dedi: Roblox'ta ininal ile Robux alınmıyor. Yeterli para var ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Google Play kartı al ininalın uygulamasından. Öyle dene.
kaan270x Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 624 Yer Antalya 27 Ağustos 2023 #4 KGNAk dedi: Roblox'ta ininal ile Robux alınmıyor. Yeterli para var ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yurt dışına açık mı ve sana tavsiyem Papara'ya geç her türlü daha avantajlı. Artı 0 Eksi
KGNAk dedi: Roblox'ta ininal ile Robux alınmıyor. Yeterli para var ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yurt dışına açık mı ve sana tavsiyem Papara'ya geç her türlü daha avantajlı.
KS KS KGNAk Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #5 SeyitAli253 dedi: Vergi istiyor olabilir 5 TL daha atmayı dene öyle satın al istersen. Genişletmek için tıkla... Fazladan 10 TL var zaten. Kasa dedi: Google Play kartı al ininalın uygulamasından. Öyle dene. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım. kaan270x dedi: Yurt dışına açık mı ve sana tavsiyem Papara'ya geç her türlü daha avantajlı. Genişletmek için tıkla... Papara bana kötü geliyor. Bir de sipariş etmek lazım. Telefona Roblox indirip yapsam olur mu? Artı 0 Eksi
SeyitAli253 dedi: Vergi istiyor olabilir 5 TL daha atmayı dene öyle satın al istersen. Genişletmek için tıkla... Fazladan 10 TL var zaten. Kasa dedi: Google Play kartı al ininalın uygulamasından. Öyle dene. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım. kaan270x dedi: Yurt dışına açık mı ve sana tavsiyem Papara'ya geç her türlü daha avantajlı. Genişletmek için tıkla... Papara bana kötü geliyor. Bir de sipariş etmek lazım. Telefona Roblox indirip yapsam olur mu?
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 27 Ağustos 2023 #6 KGNAk dedi: Papara bana kötü geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sebep alabilir miyim merak ettim. İninal her ay para kesiyor her işlemden kesiyor. Artı 0 Eksi
KGNAk dedi: Papara bana kötü geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sebep alabilir miyim merak ettim. İninal her ay para kesiyor her işlemden kesiyor.
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.091 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #7 KGNAk dedi: Fazladan 10 TL var zaten. Onu nasıl yapacağım. Papara bana kötü geliyor. Bir de sipariş etmek lazım. Telefona Roblox indirip yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Ödemeler>Yeni ödemeler>Oyun kodları>Google Play Artı 0 Eksi
KGNAk dedi: Fazladan 10 TL var zaten. Onu nasıl yapacağım. Papara bana kötü geliyor. Bir de sipariş etmek lazım. Telefona Roblox indirip yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Ödemeler>Yeni ödemeler>Oyun kodları>Google Play
KS KS KGNAk Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #8 Egehanss dedi: Hocam bir sebep alabilir miyim merak ettim. İninal her ay para kesiyor her işlemden kesiyor. Genişletmek için tıkla... Sipariş etmesi sıkıntı onunla uğraşmak istemiyorum ininalı arayüzü daha iyi gibi. Kasa dedi: Ödemeler>yeni ödemeler>oyun kodları>google play. Genişletmek için tıkla... Nasıl kulanacağız peki. Artı 0 Eksi
Egehanss dedi: Hocam bir sebep alabilir miyim merak ettim. İninal her ay para kesiyor her işlemden kesiyor. Genişletmek için tıkla... Sipariş etmesi sıkıntı onunla uğraşmak istemiyorum ininalı arayüzü daha iyi gibi. Kasa dedi: Ödemeler>yeni ödemeler>oyun kodları>google play. Genişletmek için tıkla... Nasıl kulanacağız peki.
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 27 Ağustos 2023 #9 KGNAk dedi: Sipariş etmesi sıkıntı Genişletmek için tıkla... Hocam isim ve adres giriyorsunuz benim kapıma 2 haftada geldi tek sorun kapı çaldığında kartı almazsanız süreç uzuyor. Artı 0 Eksi
KGNAk dedi: Sipariş etmesi sıkıntı Genişletmek için tıkla... Hocam isim ve adres giriyorsunuz benim kapıma 2 haftada geldi tek sorun kapı çaldığında kartı almazsanız süreç uzuyor.
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.091 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #10 KGNAk dedi: Sipariş etmesi sıkıntı onunla uğraşmak istemiyorum ininalı arayüzü daha iyi gibi. Nasıl kulanacağız peki. Genişletmek için tıkla... Gmail'e kod gelcek ya da uygulamaya. Youtube'dan bakarsın. Artı 0 Eksi
KGNAk dedi: Sipariş etmesi sıkıntı onunla uğraşmak istemiyorum ininalı arayüzü daha iyi gibi. Nasıl kulanacağız peki. Genişletmek için tıkla... Gmail'e kod gelcek ya da uygulamaya. Youtube'dan bakarsın.