Roblox'ta IP ban yenebilir mi?

rqzgarr

Femtopat
Daha fazla  
Roblox içerisindeki herhangi bir oyundan bir oyuncu IP ban yiyebilir mi? O oyuna başka bir hesap açıp girebilir mi yoksa giremez mi? Mesela atıyorum bir roleplay oyunu tpt polis falan oradan bana IP ban atabiliyorlar mı?

Roblox içerisindeki herhangi bir oyundan bir oyuncu IP ban yiyebilir mi? O oyuna başka bir hesap açıp girebilir mi yoksa giremez mi? Mesela atıyorum bir roleplay oyunu tpt polis falan oradan bana IP ban atabiliyorlar mı?
Roblox oyun geliştiricileri ve sahipleri IP'inize erişemez. IP adresinize sadece Roblox'da yetkili olan kişiler görebilir ve VPN ile girdiğiniz için IP ban atsalar bile size işleyeceğini sanmıyorum. Ayrıca TPT, TA , EEM gibi oyunlara bulaşmamanızı öneririm, gereksiz vakit çalıyorlar ve bıraktığınızda elinize geçen bir şey olmuyor.

Birkac hafta once yemistim IP ban bir sürü hesabim silinmisti. Oyundan yenebilecegini sanmiyorum.

Birkac hafta once yemistim IP ban bir sürü hesabim silinmisti. Oyundan yenebilecegini sanmiyorum.
nasıl yani İP ban'ı robloxtan yediniz doğru mudur? oyundan ip ban yenmiyor yani.

anladım umarım ip ban yememişimdir zaten TPT,TA tarzında dedim örnek olması açısından oynadığım yok o tür gereksiz oyunları.

Yardım ettiysem ne mutlu bana, çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim

Evet bayağı para eden hesabim vardi 3 yil onceki scam olaylarindan dolayi o hesap silindi. Ama bircok hesabim daha vardi onlarda silindi ne alaka ise.
anlıyorum geçmiş olsun. yanıtın için teşekkür ederim.

Evet bayağı para eden hesabim vardi 3 yil onceki scam olaylarindan dolayi o hesap silindi. Ama bircok hesabim daha vardi onlarda silindi ne alaka ise.
Roblox herhangi bir scam olayında açıklık olmasın diye bütün hesaplarınızı kapatmıştır.

Roblox herhangi bir scam olayında açıklık olmasın diye bütün hesaplarınızı kapatmıştır.

Olabilir hocam ancak o hesabi ben caldirmistim 3 yil once. Sonra kiz arkadasim vardi 1 yil once oyuna cagirdi bende baska bir hesabimin sifresini unutmustum ancak o calinan hesapla yeni hesabimin Gmail ayniydi ancak coktan degismisti. 1 yil once yeni hesabimin sifresini degistirirken o hesabin da orada oldugunu gordum ve sifresini sifirlayip oynamistim. Ancak birkaç hafta once bu olay oldu iste. Ancak nasıl oldu bilmiyorum fakat 1-2 hafta once duzeldi. VPN'den kaynakli da ban yemis olabilirim.

Hesabınıza giren kişi sıyrılmak için hesabın şifresini eskiye döndürmüş olabilir gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…