Roblox'ta kimlik doğrulaması yapmak güvenli mi?

Bundan korkma sebebiniz nedir?

Hocam oyun malum kapatıldı sorun çıkartırlar mı fikirleriniz için teşekkürler deneyip geliyorum.

Tamam deniyorum.

Arkadaşlar tam 18 yaşına basmadığım için kimlik fotosuz o yüzden yapamıyorum.

Son düzenleme:
Hocam oyun malum kapatıldı sorun çıkartırlar mı fikirleriniz için teşekkürler deneyip geliyorum.

Tamam deniyorum.

Arkadaşlar tam 18 yaşına basmadığım için kimlik fotosuz o yüzden yapamıyorum.
Hocam 18 olma şartı yok diye biliyorum Roblox tarafında. Kimliğinizde foto olması içinde 18 olmanıza gerek yok ben 13 yaşında çıkartmıştım. Şuan 18 yaşındayım yarın süreci deneyip anlatırım. Bildiğim kadarıyla süreç şöyle yaş grupları oluşturmuşlar örneğin 12-15 arası grup siz eğer bu aralıkta iseniz sadece o grup ile iletişim kuracaksınız. Yani Roblox cephesinde yaş şartı yok. Kimlik işiniz sorun eğer sizin yaşınızda birisi varsa çevrenizde onun kimliği ile de olur kuzeniniz falan.

Maalesef ben çok erken yaşta çıkarttım kimliğimi o yüzden olmadı galiba kimlik işini yapmaya çalışacağım.

Maalesef ben çok erken yaşta çıkarttım kimliğimi o yüzden olmadı galiba kimlik işini yapmaya çalışacağım.
Aynen hocam sorun kimlikte o işi halletmeye çalışın. Yeni kimlik çıkartmak zor iş değil zaten sadece Roblox için değil foto olmaması çoğu yerde sorun.

Hocam elekten geçecek o kadar insan var sıra size gelene kadar yüzyıllar geçer. Ayrıca bu kadar büyütülecek kadar önemli bir konuda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…