8 824290 Femtopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 37 14 Kasım 2024 #1 Merhaba, dün sabah Roblox'a girdiğimde mesaj yazabiliyordum ama bugün girdiğimde mesajı yazıyorum fakat enter tuşuna bastığım zaman satır atlıyor ve hiçbir şekilde yazı yazamıyorum. Mobil cihazdan giriyorum.
Merhaba, dün sabah Roblox'a girdiğimde mesaj yazabiliyordum ama bugün girdiğimde mesajı yazıyorum fakat enter tuşuna bastığım zaman satır atlıyor ve hiçbir şekilde yazı yazamıyorum. Mobil cihazdan giriyorum.
Otfez Femtopat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 Bu bende de oldu. İnternette cevabını bulamadım, denedim denedim kendim buldum: Entera basılı tutup bırakınca mesaj atılabiliyormuş.
Bu bende de oldu. İnternette cevabını bulamadım, denedim denedim kendim buldum: Entera basılı tutup bırakınca mesaj atılabiliyormuş.
8 824290 Femtopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 37 15 Kasım 2024 #3 Otfez dedi: Bu bende de oldu. İnternette cevabını bulamadım, denedim denedim kendim buldum: Entera basılı tutup bırakınca mesaj atılabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeceğim. Otfez dedi: Bu bende de oldu. İnternette cevabını bulamadım, denedim denedim kendim buldum: Entera basılı tutup bırakınca mesaj atılabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim işe yaradı teşekkürler. Son düzenleme: 15 Kasım 2024
Otfez dedi: Bu bende de oldu. İnternette cevabını bulamadım, denedim denedim kendim buldum: Entera basılı tutup bırakınca mesaj atılabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeceğim. Otfez dedi: Bu bende de oldu. İnternette cevabını bulamadım, denedim denedim kendim buldum: Entera basılı tutup bırakınca mesaj atılabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim işe yaradı teşekkürler.
Otfez Femtopat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 Rica ederim iyi akşamlar.
8 824290 Femtopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 37 15 Kasım 2024 #5 Otfez dedi: Rica ederim iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Size de hocam.