Çözüldü Roblox'ta nasıl Robux alınabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Pyhtonwq

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Malum ülkemizde Roblox kapalı olduğu için Roblox'a girmek bile çok zor fakat bazı nedenlerden dolayı Robux almak istiyorum. Eskiden Microsoft'tan alıyordum fakat artık aldığımda hata veriyor ve sebebini bilmiyorum ve biraz araştırmalarım sonucunda Trendyol'dan 400 robux satan bazı satıcılar buldum. Bunlar güvenilir mi acaba ya da alırsam kaç gün içerisinde gelir? Bilgisi olan bizi aydınlatırsa sevinirim.

Çözüm
İtemsatış ve hesapcomtr de baya ucuza satanlar var onaylı satıcılardan al 7 gün içinde hesabında olur.
Hocam ztn zamanım yok oyle bir sıkıntı var bide o tarz siteler pek güven vermiyor insana

Her neyse arkadaşlar ben Trendyol'dan biraz araştırmalraım üzere güvenilir bir e pin satıcısı buldum ve aldım yine de aydınlattığıınız için teşekkür ederim Robux'um 10 dakika içinde geldi 400 Robux yazıyordu fakat ben doları robuxa çevirince 453 Robux geldi teşekkür ediyorum tekrardan satıcıya.
İtemsatış ve hesapcomtr de baya ucuza satanlar var onaylı satıcılardan al 7 gün içinde hesabında olur.
Hocam ztn zamanım yok oyle bir sıkıntı var bide o tarz siteler pek güven vermiyor insana

Her neyse arkadaşlar ben Trendyol'dan biraz araştırmalraım üzere güvenilir bir e pin satıcısı buldum ve aldım yine de aydınlattığıınız için teşekkür ederim Robux'um 10 dakika içinde geldi 400 Robux yazıyordu fakat ben doları robuxa çevirince 453 Robux geldi teşekkür ediyorum tekrardan satıcıya.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…