Gerçeklik Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro Telefon : iPhone 11 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 30 Ekim 2021 #11 TimoLoX dedi: Oyunu sıfırdan yapıyorlar diye biliyorum şu videodaki gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et umarım yapmazlar çok kötü bune ya eski Roblox çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yaparlarsa çok büyük ihtimal batarlar. Yapmazlar inşallah.
TimoLoX dedi: Oyunu sıfırdan yapıyorlar diye biliyorum şu videodaki gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et umarım yapmazlar çok kötü bune ya eski Roblox çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yaparlarsa çok büyük ihtimal batarlar. Yapmazlar inşallah.
4 490012 Decapat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 94 30 Ekim 2021 #12 Kapatıp gidiyoruz diyecekler. At fava bekle.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 30 Ekim 2021 #13 m3081 dedi: İnanan var mı acaba? Adamlar bizim serverımız dandik hemen çöktü demiyor da, biz kapattık güncelleme yapıyoruz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 Milyondan fazla kişi giriyor. Sunucuları gayet iyi bence.
m3081 dedi: İnanan var mı acaba? Adamlar bizim serverımız dandik hemen çöktü demiyor da, biz kapattık güncelleme yapıyoruz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 Milyondan fazla kişi giriyor. Sunucuları gayet iyi bence.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #14 Gerçeklik dedi: Yaparlarsa çok büyük ihtimal batarlar. Yapmazlar inşallah. Genişletmek için tıkla... Bence de zamanında ne oynardım Jailbreak falan manyak gibi bütün arabalar vardı.
Gerçeklik dedi: Yaparlarsa çok büyük ihtimal batarlar. Yapmazlar inşallah. Genişletmek için tıkla... Bence de zamanında ne oynardım Jailbreak falan manyak gibi bütün arabalar vardı.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 30 Ekim 2021 #15 TimoLoX dedi: Oyunu sıfırdan yapıyorlar diye biliyorum şu videodaki gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yapmazlar çok kötü bu ne ya eski Roblox çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Böyle yaparlarsa oyunu bırakan ilk kişi olacağım. Roblox doğasına uymuyor.
TimoLoX dedi: Oyunu sıfırdan yapıyorlar diye biliyorum şu videodaki gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yapmazlar çok kötü bu ne ya eski Roblox çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Böyle yaparlarsa oyunu bırakan ilk kişi olacağım. Roblox doğasına uymuyor.
Gerçeklik Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro Telefon : iPhone 11 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 30 Ekim 2021 #16 m3081 dedi: İnanan var mı acaba? Adamlar bizim serverımız dandik hemen çöktü demiyor da, biz kapattık güncelleme yapıyoruz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Yapıyor da olabilirler.
m3081 dedi: İnanan var mı acaba? Adamlar bizim serverımız dandik hemen çöktü demiyor da, biz kapattık güncelleme yapıyoruz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Yapıyor da olabilirler.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #17 Falsey dedi: Hocam 10 Milyondan fazla kişi giriyor. Sunucuları gayet iyi bence. Genişletmek için tıkla... O zaman hacklenmiş olabilir madem 10 milyondan fazla kişi giriyor bir sürü insanın kart bilgisi falan vardır(robux almak için)
Falsey dedi: Hocam 10 Milyondan fazla kişi giriyor. Sunucuları gayet iyi bence. Genişletmek için tıkla... O zaman hacklenmiş olabilir madem 10 milyondan fazla kişi giriyor bir sürü insanın kart bilgisi falan vardır(robux almak için)
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #18 453476 dedi: Böyle yaparlarsa oyunu bırakan ilk kişi olacağım. Roblox doğasına uymuyor. Genişletmek için tıkla... Bence de ben şu mavi temanın olduğu 2018 2017 zamanını seviyorum.
453476 dedi: Böyle yaparlarsa oyunu bırakan ilk kişi olacağım. Roblox doğasına uymuyor. Genişletmek için tıkla... Bence de ben şu mavi temanın olduğu 2018 2017 zamanını seviyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.610 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #19 m3081 dedi: İnanan var mı acaba? Adamlar bizim serverımız dandik hemen çöktü demiyor da, biz kapattık güncelleme yapıyoruz diyorlar. Genişletmek için tıkla... 15 yıllık oyun 10M+ fazla oyuncu sence nasıl dandik olsun.
m3081 dedi: İnanan var mı acaba? Adamlar bizim serverımız dandik hemen çöktü demiyor da, biz kapattık güncelleme yapıyoruz diyorlar. Genişletmek için tıkla... 15 yıllık oyun 10M+ fazla oyuncu sence nasıl dandik olsun.
Gerçeklik Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro Telefon : iPhone 11 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 30 Ekim 2021 #20 453476 dedi: Böyle yaparlarsa oyunu bırakan ilk kişi olacağım. Roblox doğasına uymuyor. Genişletmek için tıkla... Evet biz robloxu pixel karakterler diye tanıdık bu ne saçma bir şey.
453476 dedi: Böyle yaparlarsa oyunu bırakan ilk kişi olacağım. Roblox doğasına uymuyor. Genişletmek için tıkla... Evet biz robloxu pixel karakterler diye tanıdık bu ne saçma bir şey.