saysamat Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #1 Oyunu test icin oynarken karakter normal zeminde dogmuyor sadece kafasi gozukuyor ve hareket edemiyor. Nereden ve hangi kodlarla cozerim?
Oyunu test icin oynarken karakter normal zeminde dogmuyor sadece kafasi gozukuyor ve hareket edemiyor. Nereden ve hangi kodlarla cozerim?
R Riccardooo Attopat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #2 Spawn noktasını ayarlamamışsınızdır takım oyuncu vs Artı 0 Eksi
KS KS saysamat Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #3 Riccardooo dedi: Spawn noktasını ayarlamamışsınızdır takım oyuncu vs Genişletmek için tıkla... Nasil yapabilirim? Artı 0 Eksi
Riccardooo dedi: Spawn noktasını ayarlamamışsınızdır takım oyuncu vs Genişletmek için tıkla... Nasil yapabilirim?
R Riccardooo Attopat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #4 saysamat dedi: Nasil yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Normalde eski developerim robloxdada şu an bir video atacagım oraya bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlar yararlı olacakdır diye düşünüyorum. Herşey aklımda olsaydı kendim yardımcı olurdum kusura bakma Bu attıklarım yardımcı olur büyük iht Artı 0 Eksi
saysamat dedi: Nasil yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Normalde eski developerim robloxdada şu an bir video atacagım oraya bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlar yararlı olacakdır diye düşünüyorum. Herşey aklımda olsaydı kendim yardımcı olurdum kusura bakma Bu attıklarım yardımcı olur büyük iht
KS KS saysamat Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #5 Riccardooo dedi: Normalde eski developerim robloxdada şu an bir video atacagım oraya bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlar yararlı olacakdır diye düşünüyorum. Herşey aklımda olsaydı kendim yardımcı olurdum kusura bakma Bu attıklarım yardımcı olur büyük iht Genişletmek için tıkla... Boyle oluyor kanka Dosya Ekleri IMG_20240109_232547.jpg 67,3 KB · Görüntüleme: 24 Artı 0 Eksi
Riccardooo dedi: Normalde eski developerim robloxdada şu an bir video atacagım oraya bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlar yararlı olacakdır diye düşünüyorum. Herşey aklımda olsaydı kendim yardımcı olurdum kusura bakma Bu attıklarım yardımcı olur büyük iht Genişletmek için tıkla... Boyle oluyor kanka
R Riccardooo Attopat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #6 Zemini spawnın üstünemi getirdin veya spawn noktasını üste çek biraz Artı 0 Eksi