B Burakvv Decapat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Lua dilini Roblox'ta oyun yapmak için öğrenmek istiyorum. İngilizcem yok. Nasıl öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 3 Haziran 2021 #2 İngilizce yoksa kursa gidersin ki Türkiye'de öyle bir yer yok benim bildiğim. Son düzenleme: 3 Haziran 2021
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2021 #3 Duolingo kullanabilirsiniz.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2021 #4 shocktroop dedi: İngilizce yoksa kursa gidersin ki Türkiye'de öyle bir tek benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Hocam çok devrik bir cümle olmuş. Rica etsem düzenleyerek bizi biraz aydınlatır mısınız?
shocktroop dedi: İngilizce yoksa kursa gidersin ki Türkiye'de öyle bir tek benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Hocam çok devrik bir cümle olmuş. Rica etsem düzenleyerek bizi biraz aydınlatır mısınız?
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 3 Haziran 2021 #5 Burakvv dedi: Lua dilini Roblox'ta oyun yapmak için öğrenmek istiyorum. İngilizcem yok. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... İngilizce öğrenmelisin.
Burakvv dedi: Lua dilini Roblox'ta oyun yapmak için öğrenmek istiyorum. İngilizcem yok. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... İngilizce öğrenmelisin.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2021 #6 msn dedi: Hocam çok devrik bir cümle olmuş. Rica etsem düzenleyerek bizi biraz aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... tercümesi: Türkiye'de ingilizcen yoksa kursa gidersin. Tek bunu biliyorum İngilizce öğrenme açısından.
msn dedi: Hocam çok devrik bir cümle olmuş. Rica etsem düzenleyerek bizi biraz aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... tercümesi: Türkiye'de ingilizcen yoksa kursa gidersin. Tek bunu biliyorum İngilizce öğrenme açısından.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 3 Haziran 2021 #7 shocktroop dedi: İngilizce yoksa kursa gidersin ki Türkiye'de öyle bir tek benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Türkçe meali var mı acaba?
shocktroop dedi: İngilizce yoksa kursa gidersin ki Türkiye'de öyle bir tek benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Türkçe meali var mı acaba?
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 3 Haziran 2021 #8 msn dedi: Hocam çok devrik bir cümle olmuş. Rica etsem düzenleyerek bizi biraz aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın İngilizcesi iyi değilmiş. Eğer İngilizcesi çok iyi değil ise kurslar oluyordu bir ara ama sanırım daha olmuyor. İngilizce iyi ise video izleyebilir Online kurslara yazılabilir.
msn dedi: Hocam çok devrik bir cümle olmuş. Rica etsem düzenleyerek bizi biraz aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın İngilizcesi iyi değilmiş. Eğer İngilizcesi çok iyi değil ise kurslar oluyordu bir ara ama sanırım daha olmuyor. İngilizce iyi ise video izleyebilir Online kurslara yazılabilir.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 3 Haziran 2021 #9 shocktroop dedi: İngilizce yoksa kursa gidersin ki Türkiye'de öyle bir tek benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... "Bildiğim kadarıyla Türkiye'de İngilizce bilmiyorsan kursa gidip öğrenmelisin."
shocktroop dedi: İngilizce yoksa kursa gidersin ki Türkiye'de öyle bir tek benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... "Bildiğim kadarıyla Türkiye'de İngilizce bilmiyorsan kursa gidip öğrenmelisin."
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 3 Haziran 2021 #10 Onur Turgut Ermiş dedi: Türkçe meali var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim düzelt tuşu cümleyi batırmış kusura bakmayın.
Onur Turgut Ermiş dedi: Türkçe meali var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim düzelt tuşu cümleyi batırmış kusura bakmayın.