Xrates4575 Decapat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #1 Herkese selam, bu konuyu açmamın bazı sebepleri var. Öncelikle oyunlara zor girme sorunu yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2024
Hey Türkiye Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 274 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Kasım 2024 #2 Xrates4575 dedi: Herkese selam, bu konuyu açmamın bazı sebepleri var. Öncelikle oyunlara zor girme sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Roblox'ta erişim engeli var, onla alakalı olmasın? Artı 0 Eksi
Xrates4575 dedi: Herkese selam, bu konuyu açmamın bazı sebepleri var. Öncelikle oyunlara zor girme sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Roblox'ta erişim engeli var, onla alakalı olmasın?
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 25 Kasım 2024 #3 Xrates4575 dedi: Herkese selam, bu konuyu açmamın bazı sebepleri var. Öncelikle oyunlara zor girme sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... VPN interneti yavaşlatır ve her VPN kaliteli değil o yüzden oluyor. Artı 0 Eksi
Xrates4575 dedi: Herkese selam, bu konuyu açmamın bazı sebepleri var. Öncelikle oyunlara zor girme sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... VPN interneti yavaşlatır ve her VPN kaliteli değil o yüzden oluyor.
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.332 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2024 #4 GoodByeDpi kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
GoodByeDpi kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Xrates4575 Decapat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #5 Hey Türkiye dedi: Roblox'ta erişim engeli var, onunla alakalı olmasın? Genişletmek için tıkla... Bunun kapatılması ile ne alaksı var? nedense durduk yere oyunlara çok zor girmeye başladı servere giriyor diyor ama 1 saat yada 15 veya 20 dk sonra açılıyo chocletemofyyxx dedi: VPN interneti yavaşlatır ve her VPN kaliteli değil o yüzden oluyor. Genişletmek için tıkla... Nedense durduk yere oyunlara çok zor girmeye başladı servere giriyor diyor ama 1 saat ya da 15 veya 20 dk sonra açılıyor chocletemofyyxx dedi: VPN interneti yavaşlatır ve her VPN kaliteli değil o yüzden oluyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hey Türkiye dedi: Roblox'ta erişim engeli var, onunla alakalı olmasın? Genişletmek için tıkla... Bunun kapatılması ile ne alaksı var? nedense durduk yere oyunlara çok zor girmeye başladı servere giriyor diyor ama 1 saat yada 15 veya 20 dk sonra açılıyo chocletemofyyxx dedi: VPN interneti yavaşlatır ve her VPN kaliteli değil o yüzden oluyor. Genişletmek için tıkla... Nedense durduk yere oyunlara çok zor girmeye başladı servere giriyor diyor ama 1 saat ya da 15 veya 20 dk sonra açılıyor chocletemofyyxx dedi: VPN interneti yavaşlatır ve her VPN kaliteli değil o yüzden oluyor. Genişletmek için tıkla...