Roblox'ta Robux alınmıyor

raidenqwe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart
Microsoft üzerinden Roblox'a girdim Robux almaya çalıştığımda yanlış bir bölgeden satın alma işlemi yapmaya çalışıyorsunuz hatası aldım. 2-3 ay öncesinde satın almıştım fakat şu an alamıyorum. Nasıl alabilirim?

VPN mi kullanıyorsunuz yoksa GoodbyeDPI mı?

VPN kullanıyorsanız kullanmayın goodbyepi kullanın deneyın olmazsa İtemsatış veya başka bir siteden Microsoft bakiye alın o şekilde alın.

VPN mi kullanıyorsunuz yoksa GoodbyeDPI mı?
GoodbyeDPI kullanıyorum.

VPN kullanıyorsanız kullanmayın goodbyepi kullanın deneyın olmazsa İtemsatış veya başka bir siteden Microsoft bakiye alın o şekilde alın.

Hesap.com.tr den almayı düşündüm fakat alacağım miktar fazla olunca güvenemedim pek. 2000 TL'ye 5250 Robux almayı düşünüyorum alsam sorun olmaz değil mi? Siteden

GoodbyeDPI kullanıyorum.

Hesap.com.trden almayı düşündüm fakat alacağım miktar fazla olunca güvenemedim pek. 2000 TL'ye 5250 Robux almayı düşünüyorum alsam sorun olmaz değil mi? Siteden.

Güvenilirdir hocam İtemsatış'tan da alabilirsiniz.

GoodbyeDPI kullanıyorum.

Hesap.com.trden almayı düşündüm fakat alacağım miktar fazla olunca güvenemedim pek. 2000 TL'ye 5250 Robux almayı düşünüyorum alsam sorun olmaz değil mi? Siteden.

Genelde itemsatıș daha uygun oluyor almadan önce birçok satıcıya sorun fiyat farklılıgı oluyor. Satıcıların yorumlarına bakabilirsiniz ayrıca siz onaylamadan para gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…