Çözüldü Roblox'ta Robux alırken hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

a215

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Robux almaya çalışıyorum ama şu hatayı veriyor:

Oh no, it looks like there was a temporary error. No funds were debited from your account. Please try again.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Robux almaya çalışıyorum ama şu hatayı veriyor:

Oh no, it looks like there was a temporary error. No funds were debited from your account. Please try again.
Merhaba, roblox'a vpn veya DNS değiştirip giriyorsun galiba neyse konuya dönelim her ne kadar vpn bile kullansan Türkiye Cumhuriyeti, roblox.com'a tamamen erişim engeli getirdi yani ödeme bile yapamazsın tüm bağlar erişim engeli her ne kadar vpn bile kullansan ödeme yaparken konum türkiye olduğundan ödeme olmaz konum biranda türkiye olur türkiye'de kullandığın kredi kartından dolayı alamazsın çünkü ödeme yapılırken konumun normal ıp address'e geçer ve vpn devre dışı kalır. roblox.com'a erişmeye çalışır ödeme yapabilmek için ancak erişemez çünkü ödeme yaparken vpn devre dışı kalır ve konumun tekrar Türkiye olur. Bu sorunun çözümü ise roblox.com adresi tamamen erişime açılırsa robux alabilirsin.

Ben de almıştım ama sonra tekrar almayı denediğimde hata verdi

robloxun kendi sitesi

cevap için teşekkürler fakat bu engel sırasında premium alabilmiştim ama daha sonra alamadım

yok öyle birşey güzel sallamışsın. Bugün kardeşime 1000 robux aldım kartımla, sonra kendi hesabımda denediğimde hata verdi vpn le hiçbir alakası yok başka bir problem var.

Yok öyle bir şey güzel sallamışsın. Bugün kardeşime 1000 Robux aldım kartımla, sonra kendi hesabımda denediğimde hata verdi VPN'le hiçbir alakası yok başka bir problem var.

Nasıl aldın reis PC'den mi? Telefondan mı? Ben ne yaparsam yaapyım alamıyorum?

Nasıl aldın reis PC'den mi? Telefondan mı? Ben ne yaparsam yaapyım alamıyorum?
Evet PCden alıyorum fakat premium alınıyor sadece

Premium oluyor sadece

yok öyle birşey güzel sallamışsın. Bugün kardeşime 1000 robux aldım kartımla, sonra kendi hesabımda denediğimde hata verdi vpn le hiçbir alakası yok başka bir problem var.
Acaba "premium" denilen şeyi aldığın için olabilir mi? "YOK ÖYLE BİRŞEY GÜZEL SALLAMIŞSIN"

Nasıl ve nerden aldığını söyler misin? Roblox'un kendi sitesinden mi yoksa başka e-pin vb. sitelerden mi?
Robloxdan alıyorum fakat premium çalışıyor ve başka sitelerde çalışmıyor

Acaba "premium" denilen şeyi aldığın için olabilir mi? "YOK ÖYLE BİRŞEY GÜZEL SALLAMIŞSIN"
Premiumda alabiliyorum normal robuxta alabiliyorum. Aldığım zaman kardeşime normal 1000 robux almıştım, kendimede premium aldım. Şuan halada alabiliyorum sorun sende.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…