Roblox'ta sadece tool box kullanarak oyun yapmak

Nickq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.

Lua bilmiyorum ve bir oyun yapmak istiyorum. Lua yazamasam da hangi kodun ne yaptığını aşağı yukarı biliyorum‚ blox fruits gibi bir oyun yapma amacım yok. Sadece insanların yarım saat girip oynayabileceği bir oyun yapmak istiyorum yapabilir miyim?

Hocam bazı toolbox'lar da virüs olabiliyor ve oyununuzun bozulmasına neden olabiliyor. Bizzat ben kendim yaşadım. Youtube'dan yapacağınız şeyi yazın eğer bilindik bir şey ise illaki videolar çıkacaktır. Ayrıca aratacağınız şeyi ingilizce bir şekilde yazarsanız daha fazla seçenek ve daha iyi seçenekler çıkacaktır. Türkler bu oyun konusunda kendisini pek geliştirdiğini düşünmüyorum şahsen ben aradağım çoğu şeyi yabancı kanallarda buldum. Son olarak chatgpt ye de sorabilirsiniz (bazı) kodları doğru yazıyor. Bazen de yanlış yazarak sizi krize sokabiliyor ama yapılması zor bir şey değilse kodu genelde doğru bir şekilde yazıyor.

Çok kolay yaparsın. İstediğin hemen hemen her sistemin videosu var ve Roblox studio forumlarındanda kod alabilirsin. Toolboxdan aldığın sistemlerde çok basit.

Anladım teşekkür ederim.

Anladım teşekkür ederim.

Bu arada size önerim. Oyunun parçalarını düzenli bir şekilde tutmanız. Klasör klasör ayırmalısınız çoğu şeyi. Bu sayede herhangi bir sıkıntı olduğu zaman çok daha kolay anlaşılabiliyor. Virüs konusu doğru ama Roblox Studio size oyununuzun eski sürümlerine dönmenize izin veriyor. Bu sayede virüssüz kısma geri gidebilirsiniz.

Evet, mümkün.
Ama güzel bir oyun yapmanız mümkün değil.

Leaderstatsı bile yanlış oluşturuyor ChatGPT

Evet, mümkün.

yok hocam ben oyun yaparken chatgpt den yardım aldım. Leaderstats'ı gayet başarılı bir şekilde yaptı. Kendinizi birazcık düzgün açıklarsanız daha iyi sonuçlar veriyor ayrıca. Fakat tabiki giriş seviye kodları yazabiliyor sadece profesyonel kodlar yazacağı zaman çok fazla hata veriyor hep yanlış kodlar veriyor ama yinede ufak tefek kodlar yazabiliyor hakkını yemeyelim ahahah.

Vallahi ben sadece Thedevking'in seriden öğrenirken kullanıştım bir ara .
ChatGPT Lua'da pek başarılı değil, en büyük sebebi her oyunda değişmesi büyük ihtimalle.

Evet, mümkün.

Ne tür oyunlar yapabilirim aklımda bir battlegrounds oyunu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…