Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 821 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar Roblox'ta sesli sohbeti açabilmek için kaç yaşından büyük olmamız gereklidir?
Çözüm Mustafa.Kaan 8 Haziran 2025 13 yaş ve üzeri olmak gerekiyor. Ayrıca hesabında telefon numarası, kimlik doğrulaması ve e‑posta onayı olmalı.
13 yaş ve üzeri olmak gerekiyor. Ayrıca hesabında telefon numarası, kimlik doğrulaması ve e‑posta onayı olmalı.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.699 Makaleler 2 Çözümler 1.659 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #2 13 yaş ve üzeri olmak gerekiyor. Ayrıca hesabında telefon numarası, kimlik doğrulaması ve e‑posta onayı olmalı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
13 yaş ve üzeri olmak gerekiyor. Ayrıca hesabında telefon numarası, kimlik doğrulaması ve e‑posta onayı olmalı.
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 508 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #3 Kaworu NAGİSA dedi: Arkadaşlar Roblox'ta sesli sohbeti açabilmek için kaç yaşından büyük olmamız gereklidir? Genişletmek için tıkla... 13 olması lazım. Tam bilmiyorum ama sanırım artık kimlik doğrulaması değil, telefon numarası girmek yetiyor. Artı 0 Eksi
Kaworu NAGİSA dedi: Arkadaşlar Roblox'ta sesli sohbeti açabilmek için kaç yaşından büyük olmamız gereklidir? Genişletmek için tıkla... 13 olması lazım. Tam bilmiyorum ama sanırım artık kimlik doğrulaması değil, telefon numarası girmek yetiyor.
KS KS Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 821 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #4 Yaser Efe dedi: 13 olması lazım. Tam bilmiyorum ama sanırım artık kimlik doğrulaması değil, telefon numarası girmek yetiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an kimlik istiyor hala benden yaş yetiyormuş senelerdir 18 sanıyordum Artı 0 Eksi
Yaser Efe dedi: 13 olması lazım. Tam bilmiyorum ama sanırım artık kimlik doğrulaması değil, telefon numarası girmek yetiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an kimlik istiyor hala benden yaş yetiyormuş senelerdir 18 sanıyordum
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.483 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #5 Kaworu NAGİSA dedi: Hocam şu ankimlik istiyor hala benden yaş yetiyormuş senelerdir 18 sanıyordum Genişletmek için tıkla... 13 yaşında olman ve yüzünün yanında kimliğin ile fotoğraf atman gerekiyor. Onay süreci 2-3gün arası. Artı 0 Eksi
Kaworu NAGİSA dedi: Hocam şu ankimlik istiyor hala benden yaş yetiyormuş senelerdir 18 sanıyordum Genişletmek için tıkla... 13 yaşında olman ve yüzünün yanında kimliğin ile fotoğraf atman gerekiyor. Onay süreci 2-3gün arası.
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 508 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #6 Kaworu NAGİSA dedi: Hocam şu an kimlik istiyor hala benden yaş yetiyormuş senelerdir 18 sanıyordum Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yeni bi hesap açmıştım sesli sohbet için telefonunuzu doğrulayın diyordu Artı 0 Eksi
Kaworu NAGİSA dedi: Hocam şu an kimlik istiyor hala benden yaş yetiyormuş senelerdir 18 sanıyordum Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yeni bi hesap açmıştım sesli sohbet için telefonunuzu doğrulayın diyordu
KS KS Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 821 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #7 elmaliturta88 dedi: 13 yaşında olman ve yüzünün yanında kimliğin ile fotoğraf atman gerekiyor. Onay süreci 2-3gün arası. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bir sorum daha olacak benim oyunlara girdiğimde karşı tarafa sesim az gidiyor onu nasıl düzeltebilirim? Artı 0 Eksi
elmaliturta88 dedi: 13 yaşında olman ve yüzünün yanında kimliğin ile fotoğraf atman gerekiyor. Onay süreci 2-3gün arası. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bir sorum daha olacak benim oyunlara girdiğimde karşı tarafa sesim az gidiyor onu nasıl düzeltebilirim?
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 508 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #8 Kaworu NAGİSA dedi: Teşekkür ederim hocam. Bir sorum daha olacak benim oyunlara girdiğimde karşı tarafa sesim az gidiyor onu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Mikrofonunuzda sıkıntı vardır hocam. Artı 0 Eksi
Kaworu NAGİSA dedi: Teşekkür ederim hocam. Bir sorum daha olacak benim oyunlara girdiğimde karşı tarafa sesim az gidiyor onu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Mikrofonunuzda sıkıntı vardır hocam.
KS KS Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 821 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #9 Yaser Efe dedi: Mikrofonunuzda sıkıntı vardır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ses giriş miktarı azmış onu 100 yaptım. Artı 0 Eksi
Yaser Efe dedi: Mikrofonunuzda sıkıntı vardır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ses giriş miktarı azmış onu 100 yaptım.