W WeDev Decapat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #1 Shiftlockta normalde aşağı hareket ettirince kameranın yukarıya gitmesi lazım ama aşağı gidiyor. Sorunu çözdüm. Son düzenleme: 13 Aralık 2021
Shiftlockta normalde aşağı hareket ettirince kameranın yukarıya gitmesi lazım ama aşağı gidiyor. Sorunu çözdüm.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 13 Aralık 2021 #2 WeDev dedi: Shiftlockta normalde aşağı hareket ettirince kameranın yukarıya gitmesi lazım ama aşağı gidiyor. Sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözüldüğünü belirtmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
WeDev dedi: Shiftlockta normalde aşağı hareket ettirince kameranın yukarıya gitmesi lazım ama aşağı gidiyor. Sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözüldüğünü belirtmeniz gerekiyor.
KS KS W WeDev Decapat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #3 WeDev dedi: Shiftlockta normalde aşağı hareket ettirince kameranın yukarıya gitmesi lazım ama aşağı gidiyor. Sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... ayarlardan camera inverted ı off yapmanız gerekiyormuş Artı 0 Eksi
WeDev dedi: Shiftlockta normalde aşağı hareket ettirince kameranın yukarıya gitmesi lazım ama aşağı gidiyor. Sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... ayarlardan camera inverted ı off yapmanız gerekiyormuş